Şampiyon Takıma Yemek Ziyafeti

Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı amatör ligde fırtına gibi eserek yaptığı iki karşılaşmayı da farklı skorlarla kazanarak 2.lige adını yazdırdı.

SPOR 20.10.2020 19:33:23 105 0
Şampiyon Takıma Yemek Ziyafeti

PAZAR-Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı amatör ligde fırtına gibi eserek yaptığı iki karşılaşmayı da farklı skorlarla kazanarak 2.lige adını yazdırdı.

Pazar’da yeni kurulan, Olimpik Pazar Spor Kadın Hentbol takımı, Trabzon’da oynadığı Amatör Bölgesel Ligden 2’nci Lige terfi maçında, Kırşehir Belediyesi Kadın Hentbol takımını 34 - 19,yenmesinin ardından Trabzon İMKB MTAL Spor ile oynadığı karşılaşmayı da 32 - 13 gibi net bir skorla kazanarak 2.lige yükseldi.

Pazarlı genç girişimciler tarafından kurulduğu ilk yılda 2.lige çıkma başarısı gösteren Altın kızlara başarılı hocası Fatma Badoğlu ile kulüp yöneticilerine iş adamı Mustafa Atar tarafından yemek verildi.

Liman Lokantasında bir araya gelen şampiyon takıma verilen yemeğe İstanbul Pazarlılar Birliği Başkanı İş adamı Mustafa Atar’da katıldı. Mustafa Atar genç hentbol takımını tebrik ederek başarılar diledi.

Gençler, şampiyonluk sonrası sporculara verilen yemekten dolayı İstanbul Pazarlılar Birliği Başkanı ve iş adamı Mustafa Atar’a teşekkür ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI