Şampiyon Oldular..

Süper Amatör A Grubunda oynanan 12.hafta karşılaşmasında Pazar Dinamikspor 2.sıradaki Şampiyonluktaki rakibi olan Büyükköyspor'u 2-0 yenerek Şampiyonluğu garantiledi.

SPOR 28.02.2022 09:25:09 47 0
Şampiyon Oldular..
PAZAR-Süper Amatör A Grubunda oynanan 12.hafta karşılaşmasında Pazar Dinamikspor 2.sıradaki Şampiyonluktaki rakibi olan Büyükköyspor'u 2-0 yenerek Şampiyonluğu garantiledi.

Ligin bitimine 2 hafta kala Şampiyonluğunu ilan eden Pazar Dinamikspor oynadığı 11 haftada 11 galibiyet alarak Rize'de bir rekora da imza attı.
'
Pazar ilçemizin değerli sporcusu olan ve Dinamikspor'u 'BAL' ligine çıkarmak için gecesini gündüzünü sarfeden tecrübeli Tekik Direktörü İsmail Payal,Beraberlik ve mağlubiyet almadan 32 puan 33 averaajla 2.sıradaki rakibine de 9 puan fark attı.
2021/2022 sezonunda ilçemiz Pazar'ı en iyi şekilde temsil ederek Süper Amatör Ligde şamiyon olduk diyen tecrübeli çalıştırıcı İsmail Payal, 'Takım oyuncularıma,bize sponsor olan iş insanlarımıza ve yağmur çamur demeden bizi içeride ve dışarıda yalnız bırakmayan seyircilerime teşekkür ediyorum' dedi.

'Bal' ligine koşar adım devam eden Pazar Dinamikspor'a Kaçkar53.com olarak başarılar diliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI