SAKARYASPOR 2-PAZARSPOR-1

Misli.com 2. Lig'in 6. haftasında Sakaryaspor, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Pazarspor'u konuk etti. Karşılaşma ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

SPOR 21.10.2020 15:57:30 30 0
SAKARYASPOR 2-PAZARSPOR-1

Misli.com 2. Lig'in 6. haftasında Sakaryaspor, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Pazarspor'u konuk etti. Karşılaşma ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Pazarspor karşılaşması öncesinde 150 olarak açıklanan maçı izleyecek kişi sayısında artış oldu. Daha önceden 150 olarak açıklanan sayı 180 olarak artırıldı. 30 locası bulunan Sakarya Atatürk Stadyumu’nda maçı izleyecek kişilerin ateş ölçümünün yapılarak, ateşi 37.8 ve üzerinde olanların stadyuma alınmayacak. İzleyenlerin tamamı maske kullanacak. Misafir takım taraftarları localara alınmadı.

Son 4 maçtır kazanamayan yeşil-siyahlılar ile son iki hafta evinde oynadığı karşılaşmaları kazanan Pazarspor Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda karşı karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmayı Sakaryaspor 2-1 kazandı

Stat; Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu

Hakemler; Hakemi Alkım Aksoy, Ejder Yapıcı, Kadir Kantekin

Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk Ömer Özdemir, Burak Öksüz, Ümit Yasin Arslan, Çağrı Ortakaya, Azad Filiz, Oğuzhan Kayar, Muhammet Reis, Mehmet Boztepe, Abdulaziz Solmaz, Ali Özgün

Pazarspor: Mustafa Güngör, Mete Karahan, Hüseyin Eray Karataş, , Taha Gür, Kadir Kaan Yurdakul, Aykut Civelek, Can Muhammet Vural, Şahinali Terzi, Onur Civelek, Emre Akgün, Ali Osman Karnapoğlu

Goller; Dakika Muhammet Reis (Penaltıdan),dakika 62 Ali Özgün (Sakaryaspor),Dakika 51 Eren Karadağ (Pazarspor)

Karşılaşmanın 36.dakikasında Sakaryaspor ’un kazandığı Penaltıyı Muhammet Reis gole çevirdi. Ve bu golle ilk yarı Ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının 51.nci dakikasında Pazarspor’dan Eren Karadağ Frikikten attığı golle 1-1 beraberliği sağladı.

62 dakikada Sakaryaspor, Ali Özgün’ün golüyle 2-1 öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi takım 2-1 kazanarak kötü gidişe son verdi. Pazarspor iki haftadaki çıkışına Sakarya’da ara verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı