Rize'de heyecan yaşatan E Spor Turnuvası

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ( RİBEGEM ) in ilimizde başlattığı “RİBEGEM Gençlik Festivali” kapsamında düzenlenen etkinlikler arasında yer alan ödüllü E- Spor Turnuvası Valorant oyunu ile başladı.

SPOR 31.05.2022 12:51:49 89 1
Rize

'Bilgisayarların evlere girmesi ve teknoloji odaklı bir yaşam modelinin günümüzde yaygın olduğu bu çağda, gençlerimizin son zamanlarda ilgi duyduğu “Elektronik Spor Turnuvaları” rekabeti de beraberinde getiriyor.'ifadelerinin yer aldığı Belediyenin açıklamasında şu konulara vurgu yapıldı.

'Online ortamda dünyanın dört bir tarafından katılımların olduğu E- Spor Turnuvaları Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ( RİBEGEM ) in düzenlediği “Gençlik Festivali” etkinlikleri arasında yerini aldı.

Rize’de turnuva duyurularının yapıldığı ilk andan itibaren gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve oldukça fazla başvurunun yaşandığı etkinliğe 80 kişiye katılım imkanı verilebildi. 5 kişilik 16 takımın mücadele verdiği “Valorant Turnuvası” 4 gün boyunca sürecek. Kıyasıya mücadeleyle geçecek olan 4 günün ardından ise kazananlara Rize Belediyesi tarafından hediye çekleri takdim edilecek.

Turnuva sonunda 1. Takıma 2500 tl, 2. Takıma 2000 tl, 3. Takıma ise 1500 tl’lik hediye çekleri verilecek.'


Anahtar Kelimeler:
sinan
1.06.2022 09:39:21
heyecan yaşatan e-spor ne demek yahu gençlerimiz beyinlerini böyle saçma sapan oyunlarla yıkamasınlar teknolojiye yorsunlar beyinleri bayraktar gibi çalıştırsınlar kafalarını bide belediye sponsor oluyor tabi para ceplerinden çıkmıyor nasılsa

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI