RAKETLER KONUŞTU

Hopa’da düzenlenen Nedim Cihan 2022 Uluslararası Kamp ve Açık Masa Tenisi Turnuvası ödül töreni ardından sona erdi.

SPOR 2.09.2022 13:14:55 89 0
RAKETLER KONUŞTU

Hayati Akbaş

-Hopa Kaymakamlığı, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Hopa Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Gürcistan Tiflis, Batum, İstanbul, Kocaeli ve Rize’den katılan 65 sporcunun katılımıyla Hopa ilçemizde düzenlenen Nedim Cihan 2022 Uluslararası Kamp ve Açık Masa Tenisi Turnuvası dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlenmesi ardından sona erdi.

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri ödül törenine katılan protokol üyeleri ve konuklar tarafından verildi.

Rahmetli eski belediye başkanı Nedim Cihan anısına verilen plaketi de aile adına Şaban Kaya aldı. Törene Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Mehmet Kocatepe, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, eski belediye başkanları ve vatandaşlar katıldılar. Program sonrasında kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, antrenörler ve sporcular ile birlikte eski belediye başkanı Nedim Cihan 'ı kabrinde ziyaret edip dualar edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI