PLAY OFF ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

Artvin Hopaspor İstanbul Deplasmanından 3 puanı Bilal Cebi’nin attığı 2 golle hanesine yazarken, Play Off karşılaşması öncesi de moral depoladı.

SPOR 9.05.2022 19:02:42 89 0
PLAY OFF ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor İstanbul Deplasmanından 3 puanı Bilal Cebi’nin attığı 2 golle hanesine yazarken, Play Off karşılaşması öncesi de moral depoladı.

İstanbul Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumunda oynanan ve Gökhan Öz bulut-Adem Mazlum ve Berkay Otuzbiroğlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Play Of’u garantileyerek rahat başlayan Artvin Hopaspor küme düşmesi kesinleşen Sancaktepe’li futbolluların moral bozukluğu ile başladı.

İstanbul’da yaşayan Artvinli ve Hopalılarda karşılaşmayı izleyerek Hopaspor Lehine tezahüratta bulundukları karşılaşmanın ilk devresinde rakibine oranla üstün oynayan Hopaspor ev sahibi Sancaktepe kalesine peş peşe ataklar geliştirdi. Bu ataklardan birinde 41’nci dakikada Bilal Cebi takimini 1-0 üstünlüğe taşıyan golü attı ve ilk devrede bu skorla sona erdi.

2 devrede Artvin Hopaspor oyunu genelde orta saha üzerinde tutarak, yer yer rakip kaleye inse de karşılaşmanın normal süresi 1-0 Hopaspor üstünlüğü ile sürerken, uzatmalarda 90+1’de Bilal Çebi bir kez daha kendisine verilen Pas’ı iyi değerlendirerek meşin yuvarlağı ev sahibi takimin kalecisi Halil’in uzanamayacağı köşeye atarak takimini 2-0 üstünlüğe taşıdı ve karşılaşmada bu skorla sona erdi.

Alınan bu sonuçla Artvin Hopaspor puanını 59’açkartarak bir basamak yükseldi ve ligi 4’üncülkle bitirirken, Sancaktepe 13 puanda kaldı ve ligi 18’nci sırada bitirerek bir alt gruba düştü.

PLAY OFF KARŞILAŞMASI 12 MAYIS’TA HOPA’DA OYNANACAK

TFF tarafından yapılan açıklamada Lig statüsüne göre ilk maçlar gruplarında 4. ve 5. sırada yer alan takımların sahasında oynanacak.

TFF 3. Lig'de play-off yarı final 1. müsabakaları 12 ve 13 Mayıs, yarı final 2. müsabakaları 17 ve 18 Mayıs, final müsabakaları ise 23, 24 ve 25 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Alınan karara göre Artvin Hopaspor ilk karşılaşmasını 12 Mayış Perşembe gün Hopa İlçe stadında saat 16.00’da kendi taraftarı önünde oynanacak.

İkinci karşilaşmada17 Mayıs Sali günü Kütahya’da Belediye Kütahya ile oynanacak ve karşılaşmalardan Galip ayrılan takım Finale yükselecek

Artvin Hopaspor taraftar grubu olan Şehrin Azizleri taraftar grubu ilçeyi şimdiden pankartlarla donatarak karşılaşma öncesi kentte coşku yaşatmaya başladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI