Pazarspor ödül aldı!

Başarı elde eden profesyonel sporcular kupa ve plaketle ödüllendirdi.

SPOR 31.08.2013 15:05:05 14 0
Pazarspor ödül aldı!



Rize Amatör Kulüpleri Federasyonu Temsilciliği, 2012-2103 Sezonunda Grubunda Şampiyon olan futbol takımları, Antrenörleri ve Türkiye Genelinde değişik spor branşlarında Başarı elde eden profesyonel sporcular kupa ve plaketle ödüllendirdi.

               
    İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen, Rize Valisi Nurullah Çakır’ın da katıldığı ödül töreninde konuşan Vali Çakır, ” Bölgemizde güçlü amatör futbol ve daha birçok spor branşında güçlü bir altyapıya sahip takim ve antrenörlerimizin hepsini 2012-2013 sezonunda gerçekleştirmiş oldukları başarılı ve centilmence mücadelelerinden dolayı bir kez daha kutluyorum.

Kulüplerimizi ayakta tutan siz sevgili sporcularımız ve antrenörlerimiz, yöneticilerimiz ve sizleri yetiştiren maddi ve manevi destek sağlayan ailelerinizi ve sponsorlarınızı tebrik ediyorum. Ekrem Orhon Sahasının bu sezon olmaması nedeniyle hiçbir endişeye kapılmayın.

Sizlere geçmiş senelerden daha rahat ve daha kolay imkânlarda bu sezon ki, müsabakalarınızı gerçekleştireceğiniz saha ve tesislerimiz için her türlü tedbirlerimiz almış ve imkânlarınıza sunmaya devam edeceğiz.

Hazır bu kadar sporcu ve davetliyi bir arada görmüşken, işin aslı şu olmalıdır, hepimizin hayat boyu bir sporla ilgilenmemiz ve ailemizde mutlaka sporcu yetiştirmemizdir. ”
dedi. Ödül alan 18 Amatör Futbol takımı, Ardeşen Gençlikspor Bayan Hentbol takımı, Rize Belediyesi Bayan Futbol takımı ve Rize Telekomspor Judo takımında 55 kiloda, Romanya’da Avrupa şampiyonu olan Abdullatif Kopuz’un plaket ve kupaları Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak, Ç.Rizespor Sportif Altyapısı Sorumlusu Sadullah Köse, Rize TÜFAD Başkanı Bilal Karafazlı, Çaykurspor Kulübü Müdürü B.Ali Kavalcı, Rize Telekomspor Kulübü Başkanı Rüstem Koçal, Rize ASKF Yönetim Kurulu üyeleri ve Ödül törenine davetli kulüplerin başkan ve yöneticileri tarafından taktım edildi.

            2012-2013 Amatör Futbol sezonunda Rize Bölge Şampiyonu olup, kupa ve plaket başarısı elde eden takım, Antrenör, Sporcular şu isimlerden oluştu. Çaykurspor Kulübü, Ç.Rizespor, Rize Belediyespor, Rize Telekomspor, Çayelispor, Pazarspor, Filizçayspor, Ardeşengücüspor, Ardeşen Tuncaspor, Kendirlispor, Ardeşen Gençlikspor Bayan Hentbol Takımı, Rize Belediyesi Bayan Futbol Takımından oluştu. Plaket ve Kupa başarısı elde eden, Antrenör ve sporcularda şu isimlerden oluştu. Bilal Karafazlıoğlu, Ömer Tornacı, Abdurrahman Serdar, Halil Atabey, Ali Fuat Avcı, Ali Rıza Sarı, İdris Ocak, Ramazan Öztürk, Abdüllatif Kopuz, Abdullah Kalafatoğlu, İsmail Payal, Bahadır Basa, Osman Balcı, Yakup Arslan, Ali Saklangıç, Mustafa Hoşgör, Mustafa Kalafatoğlu, Cengiz Uçak, Rüstem Karafazlı, Muhammet Hacıfazlıoğlu, Hakan Turanlı,  M.Can Tüfekçi, Tahir Karafazlı, H.Kemal Durak plaket ve kupayla ödüllendirildi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI