Pazarspor lige havlu attı gibi…

Pazarspor lige havlu attı gibi…

SPOR 13.03.2023 10:49:15 74 0
Pazarspor lige havlu attı gibi…

Abdullah UZUN

TFF 2.lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor 2022-23 sezonunda adeta “KÂBUS” dolu bir lig yaşıyor.

Ligin 26. haftasına kadar oynadığı karşılaşmalara baktığımızda son yılların en kötü sezonunu yaşadığını görüyoruz.

1 Galibiyet,8 bereberlik,16 mağlubiyet alan Pazarspor, sadece 15 gol atarak, kalesinde 42 gol gördü.11 Puanla da ligin sonunda yer alıyor.

Bundan sonra 12 hafta kaldı. Deplasmanda Kocaeli, Serik, Buca, Balıkesir, Kırklareli,1461 Trabzon ve Zonguldak Kömür ile karşılaşacak. İçeride ise Kırşehir, Sarıyer, Uşak, Fethiye ve Adıyaman ile müsabakaları var.

Yani dışarında 7 karşılaşma oynayıp, içeride, (Adıyaman ve Diyarbakır ligden çekildi) 4 maç oynayacak. Bu ne demek artık ligde kalmak için elimizde hiçbir olumlu alternatif kalmadı.

Sağlık olsun. Zaten Yönetim dahil, sporcular idareciler, hocalar ve Pazar halkı da buna alıştı. Sadece şunu bir kez daha söylemekte yarar görüyorum. Bu sözümden şu an ki değerli hocam alınmasın ona lafım yok. Elindeki malzeme ile bu kadar yemek yapılır o da bunlardan en iyisini yapmaya çalışıyor.

KENDİ ÖZ EVLATLARIMIZ GÖREVE DAVET EDELİM.

Bu saatten sonra yönetim şunu yaparsa bana göre sezonun başından bu yana en güzel icraatı da yapmış olur.

Kendi öz evlatlarımızı bir araya getirerek takımı onlara emanet etsin. Bu takım düşerse kendi değerlerimizin gayretleri sonucu ellerinden geleni yaparak düşer. Şampiyonlukta yaşanan o tablolar lig de kalarak tekrar da yaşanabilir o zamanda tarih tekerrür eder.

2 Takım düşeceği hesaplanıyor. Buna göre 11 puanlı Pazarspor ’un hemen üstünde 15 Puanlı Balıkesir yer alıyor. Bu iki takımın kurtulması zor ama imkânsız da değildir.20 Puanlı Uşak spor da tehlikeli bölgede yer alıyor.23 puanlı Adıyaman ligden çekildi.26 Puanlı Etimesgut ve Kastamonu var. O yüzden tabloya ve kalan maçlara bakınca sihirli bir el değdiğinde ligde kalmamıza neden olabilir. Bu nu da bizim ilçenin değerleri ile yapma şansımız da olabilir.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI