Pazarspor Galibiyet Serisine evinde devam etmek istiyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor, Ligin erteleme maçında 19.12.2020 Cumartesi (yarın) evinde Kırşehir Belediyesini ağırlayacak.

SPOR 18.12.2020 13:13:11 37 0
Pazarspor Galibiyet Serisine evinde devam etmek istiyor

Mücahid Uzun

PAZAR-Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor, Ligin erteleme maçında 19.12.2020 Cumartesi (yarın) evinde Kırşehir Belediyesini ağırlayacak.

Pazarspor’ da bu maç için tek çıkar yolun 3 puan olduğu ifade edildi

Kovit-19 vakalarımız nedeni ile oynayamadığı erteleme maçında yarın(Cumartesi) günü sahasında Kırşehir Belediyespor’ u ağırlayacak Pazarspor, bu maça 3 puan parolasıyla hazırlandı. Teknik Direktör Cafer Aydin “Bu sezon hedefimiz Play Off’ a kalmak.

Bunu başarabilmemiz için kendi evimizde oynayacağımız maçları kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Kırşehir Belediyespor maçı da kazanmamız gereken maçlardan biri” dedi

Hafta başından beri kendi tesislerinde bu maça hazırlanan Pazarspor da eksik ve cezalı futbolcu yok. Hedeflerinin seriyi 6 maça çıkarmak olduğu nu kaydeden teknik Direktör Cafer Aydın, “İyi bir galibiyet serisi yakaladık. Adeta kazanmayı alışkanlık haline getirdik. Bu seriyi devam ettirme adına Kırşehir Belediyespor maçına çok iyi hazırlandık. Rakibimizin açıklarını adeta ezberledik. Bu açıklardan faydalanıp 3 puanı alacağımıza inanıyorum” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı