Pazarspor düşmeyi de artık kabul etti

Pazarspor düşmeyi de artık kabul etti

SPOR 17.01.2023 13:32:40 41 5
Pazarspor düşmeyi de artık kabul etti

ABDULLAH UZUN

TFF 2lig Kırmızı grupta mücadele eden bölgenin en köklü takımı maalesef küme düşmeyi yüzde altmış garantiledi.

Rize’den Erzurum’a bölgenin en eski köklü ve güçlü takımı Pazarspor yanlış ve “ben” odaklı yönetim anlayışı ile küme düşme ile karşı karşıya…

Yönetim sezon başından bu yana “para” deyip durdu. İlk yarıyı lig sonuncusu bitirdi. Kaç hoca değiştiyse çare olmadı. Parasızlıktan transfer yapamadan 2.yarıya başladı. İlk karşılaşmasını da Van’ karşı net skorla 2-0 evinde mağlup olarak sağlamlaşan lig dibinde kurtulması zor bir viraja girdi.

Kendisi gibi düşme hattında bulunan ve hemen üst sırada yer alan Diyarbakır’ın 10 puanı, onun üstünde ise 16 puanlı Uşakspor onu da 17 puanla Balıkesir takip ediyor. Yani makas bu gidişle her hafta açılıyor.

Bu hafta İskenderun deplasmanı var. Ligde 4.sırada38 puanlı takım ile karşılaşmada puan alması çok zor gözüküyor.

Deplasmana gidiş maliyeti 150 bin Tl olduğu ifade ediliyor. Bu konu yönetim dışında kimsenin ilgi alanında değil. Sonuçta işi üstlenenlerin bunu daha önceden bildiği de aşikâr.

Bu saatten sonra Pazarspor’a öyle takımı kurtaracak para, sporcu veya hoca para etmez. Bu takım ilçeyi coşturan şampiyonluk yaşadığı o coşkulu günleri artık geride bıraktı; heyecan ne yönetim de ne seyircide ne de sporcular da kaldı.

Yazık oldu. Bu saatten sonra kimi suçlarsan suçla çözüm çok zor.

NE YAPILMALI?

Bu saatten sonra bizi dinlerse yönetime teklifim şu. Artık bu takım düşme potasında. Dışarıdan hoca arayışını bırakın bizim öz evlatlarımızı bir araya getirin. Aktif görev yapan Şevki hoca, Âdem, İsmail, Kadem, hocaları ismini unuttuğum diğer evlatlarımızı çağırın takımın başına geçirin. Yeni bir ruh oluşur ve heyecan gelirse belki ligde de kalabiliriz. Yok düşeceksek kendi evlatlarımızın önünü açarız, onlarda bizde seyirci de bu işe gönül koyar, lig sonuna kadar sahada heyecan oluşur ve en azından prestij kazanarak sonucu bekleriz.


Anahtar Kelimeler:
Pazarli
17.01.2023 14:45:15
Nerde pazarimizin protokolleri işgal eden maçlarinida şeref turbununden izleyen kravatlilar iş paraya geldimi işleri olmaz pazarda bir şeylerin olması için ulusal bayramlarımız da protokol sırasında yerini alan o kravatlilarin bir an evvel gitmesi lazım yazık pazar sporumuza

Muhammet oral
17.01.2023 16:14:48
Katılıyorum Şefki hocamızla devam etmeliyiz

Yusuf KAMBUR
17.01.2023 17:56:28
Takım iyi mücadele ediyor ama sonuç alamıyor. 3 puanlı sistemde hala umut var. Bir araya gelip bir çıkış yolu bulunmalı....

Rizeli
17.01.2023 20:40:35
Şevki hoca gelmez gelirse hata yapar bilirki takımı başarıya taşırsa gene ona yol verirler zaten onun ile devam etseler şuan çok iyi yerlerde.olurdu zaten yönetimde almaz..

Eski Futbolcu
17.01.2023 22:37:09
Benim fikrim bu saatten sonra elindeki futbolcuları gitmek isteyenleri satıp alt yapıya yönelip futbolcu kazanıp sezon sonuna kendi evlatlarımıza nasıl şampiyon olduksa kendi evlatlarimizlada düşelim u19 takımında çok iyi futbolcular var Ligi alt yapıdaki gençlerle devam ettirip aralarından kendini ispat eden futbolcu kardeşlerimi transfer edip kulübün gelirini arttırır seneye 3 ligde şampiyon olacak takım kurarım

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI