Pazarlı Mustafa BAYAR ünlü hoca ve sporcularla Milli Karmaya seçildi

Pazarlı Mustafa BAYAR ünlü hoca ve sporcularla Milli Karmaya seçildi

SPOR 31.08.2022 10:23:40 117 1
Pazarlı Mustafa BAYAR ünlü hoca ve sporcularla Milli Karmaya seçildi

Pazarspor Veteranlar Spor Kulübü Başkanı ve eski takım Kaptanı Mustafa Bayar’a yeni görev

Geçen yıl Artvinspor’da görev yapan Mustafa Bayar Milli Takıma seçildi. Ardından aktif Futbol hayatına son vererek Milli Takımda Jübile yaptı. T.M.V.F.F Türkiye Masterler, Veteranlar Futbol Federasyonu başkanı tarafında Kondisyonerlik görevine getirildi.

Ünlü Teknik Direktörlerde Güvenç Kurtar, Hüseyin Çalhanoğlu’nunda içinde bulunduğu Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Federasyonu Milli Karmasına Kondisyoner olarak seçilen Rize Pazarlı Mustafa Bayar, “Türkiye misterler Veteranlar futbol federasyonu milli karma kondisyoner görevi tarafıma verildi” dedi.

Mustafa Bayar, “TMVFL Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Federasyonu Kurumsal lig Türkiye Genelinde Ulusal karşılaşmada görev alacağım. Ayrıca Yurtdışı ve Yurtiçi sosyal sorumluluk projelerinin yapılmasında grup arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Bana bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bayar, Öncelikle Ülkemizi, İlimizi ve İlçemiz Pazar’ı başarılı bir şekilde temsil edeceğimden dolayı da çok mutluyum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Fazlı ŞİMŞEK
31.08.2022 16:05:22
Zafer sporda da takım arkadaşımız olan Mustafa Bayar kardeşime yeni görevinde üstün başarılar ve muvaffakiyet diliyorum..

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI