Pazar’da Voleybol sporu

2017-2018 yılında 2.lig Voleybol liginde Rize’yi temsil eden Kaçkar Sağlık Koleji Bayan Voleybol takımı Teknik Direktör Vedat Mekik eşliğinde çalışmalarına devam ediyor.

SPOR 30.11.2017 11:56:38 127 0
Pazar’da Voleybol sporu

Haber, Ali Akyıldız

Sezon hazırlıklarını Okula ait spor salonunda sürdüren Bayan Voleybol takımı Yeni transferleriyle bir üst ligi geçen yıl kaçırdı.

 Bayan Voleybol takımını başarılı Antrenör Vedat Mekik yaptığı açıklamada “2.lig 7 grupta mücadele diyoruz. Bu bölgede yeni kurulmuş olmasına rağmen geçen yıl playofflara katılmış bir ekiptir. Bu yılda hedefini 1.lig olarak belirleyen bir takımın hocalığını yapıyorum. Bu güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Başkanımız bu konuda bize çok yardımcı oluyor. Bizde bu yaklaşımından dolayı başarıya ulaşarak karşılık vermek istiyoruz. Geçen yıl Maltepe bayanlar takımı ile Voleybol 1.liginde çalıştım. Aslen Çanakkale’den geliyorum. Bu yıl Rize Pazar ile anlaştım. İnşallah Rize-Pazar’da Voleybol sporunun adını daha yukarılara yazdıracağım.2017-2018 yılına Türkiye Bayanlar 2.lig olarak başladık. Yeni bir ekip geçen yıl Playoff a katılma başarısı göstermiş bir ekip. Bu yılda aynı ligde çıtayı yükselterek Türkiye Bayanlar Voleybol liginde 1.lige çıkmak istiyoruz. Şu ana kadar 3 maç yaptık 2 galibiyet 1 de mağlubiyet aldık.3.sıradayız. Takımımızda şu an için 9 sporcu bulunmaktadır. Playoff için takviye yapmayı düşünüyoruz. Pazar’da potansiyel olarak bir şey göremiyorum. Çünkü halı hazırda Kapalı Spor salonumuz tadilatta, bu onarıldığında ilginin artacağınız düşünüyorum” dedi.   


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI