Pazar İlk etap karşılaşmalarından 1.çıktı.

Pazar Olimpik Hentbol takımı Rize’de üst üste oynadığı Van, Trabzon ve Kırşehir il takımlarını farklı skorlarla yenerek 1.olmayı hak etti.2 Etap karşılaşmalarını bekliyor.

SPOR 21.03.2021 13:39:06 354 1
Pazar İlk etap karşılaşmalarından 1.çıktı.

CEVAHİR TOPALOĞLU

THF 2. Lig Kadın Hentbol Takımı Müsabakalarının 1. Etabına Rize ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Pazar Olimpik Kadın Hentbol Takımı 31-Kırşehir Belediye GSK 26

Pazar Olimpik Hentbol takımı Rize’de üst üste oynadığı Van, Trabzon ve Kırşehir il takımlarını farklı skorlarla yenerek 1.olmayı hak etti.2 Etap karşılaşmalarını bekliyor.

THF 2. Lig de mücadele eden Pazar ilçesi takımı ‘Olimpik Pazar Spor Kulübü’ ilk maçını Van Hentbol Spor Kulübü ile yaparak Karşılaşmayı Olimpik Pazar Spor Kulübü 31-16 kazanmış ve ardından

2. maçını da  Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda Trabzon İMKB MTAL Spor Kulübü ile yaptı. Bu karşılaşmayı da Olimpik Pazar Spor Kulübü 31-14 kazandı.

Son karşılaşmasını ise bugün Rize’de Kırşehir Belediye GSK ile karşılaştı. İlk yarı Pazar ekibinin 12-10 üstünlüğü ile tamamlandı. Pazarspor ikinci yarıda da gösterdiği üstün oyunundan sonra güçlü rakibi Kırşehir Belediye GSK yı 31-26 mağlup ederek üst üste oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak grup lideri oldu.

Takımın Başarılı Teknik Direktörü Fatma Badoğlu karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi “ 2.ligin 1.etabı Rize de ev sahibi olarak misafirlerimizi karşıladık. Umarım misafirlerimizi iyi ağırlamışızdır. Elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Başta Valimiz olmak üzere biz yalnız bırakmayan tüm Protokol’e teşekkür ederim”.

Badoğlu, “ 1.etap istediğimiz sonuçla bitti.1.çıktık. Bundan sonra 2 etap daha var.2 etap ne zaman başlayacak henüz belli değil. Oradan da 1.çıkmak istiyoruz. Ardından 3.etapda başarılı olup hedefimiz olan 1.lige çıkmaktır. Pazar halkını ve Rize’mizi e1.ligde en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyoruz. Amacımız Hentbol sporunu ve seyircisini daha güçlü hale getirmektir” diye konuştu

Takımın oluşmasında büyük çaba gösteren Kulüp Başkanı Rahmi Çakır, “Türkiye Hentbol Federasyonuna bu güzel organizasyonunda dolayı, Rize’mizde düzenlediği karşılaşmalar için teşekkür ediyorum “dedi. Çakır yaptığı açıklamalarda “ Olimpik Pazar Hentbol takımını Pazarlı genç kardeşlerimle birlikte kurduk. Gece gündüz çalıştık. Başarılı olmak için elimizden gelen her türlü gayreti gösterdik. Bunun meyvesini ilk etap karşılaşmalarda gördük. Üç maç oynadık üçünü de kazanarak ilk etapta lider olduk. Pandemi den dolayı biz ve çocuklarımız çok yorulduk.3 maç üst üste oynadık. İnşallah 2.etapta da başarılı olacağız. İkinci etap karşılaşmalarının nerede oynanacağı şu an belli değil ama büyük bir ihtimalle İstanbul’da oynayacağımızı düşünüyorum. Çok güçlü il takımlarıyla mücadele edeceğiz. Biz orada da başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Yöreden ve özellikle Pazar’dan herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Sezgin Topaloğlu
21.03.2021 14:08:36
Pazarspor hentbol takımını tebrik ederim inşAllah en kısa zamanda eski konumuna geri döner .

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI