Pazar Dinamikspor Tur Atladı

Rize Süper Amatör Ligi A grubunda ligi lider tamamlayan Pazar Dinamikspor Play-Off karşılaşmasında Kalkandere Gençlk Spor Kulübü ile ilk maçında 1-1.berabere kalmıştı.

SPOR 3.04.2022 17:35:05 52 0
Pazar Dinamikspor Tur Atladı

Rize Süper Amatör Ligi (A) grubunda ligi lider tamamlayan Pazar Dinamikspor, Play-Off karşılaşmasında Kalkandere Gençlk Spor Kulübü ile ilk maçında 1-1.berabere kalmıştı.

İki takımın 2'nci karşılaşması bugün Ardeşen’de oynandı.Ardeşen Suni Çim sahada oynanan zorlu karşılaşmayı 2-0 mağlup durumdaki Pazar ekibi Dinamikspor, önce beraberliği ardından da 4-2 galip gelerek adını yarı finale yazdırdı.

Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa ve Meclis Üyesi İlhami Günaydın’ın yanı sıra, birçok Pazarlı sporseverin izlediği karşılaşma adeta nefes kesti.

2017 yılında kurulan Pazar Dinamikspor, ilçeye eski amatör ruhu taşıdı. Tecrübeli çalıştırıcı İsmail Payal'ın takımı süper amatör ligde lider tamamladı.

Bu sonuçlardan sonra Dinamikspor Play-Off karşılaşmasında (B) grubunun yarı finalisti Veliköyspor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın günü daha sonra belirlenecek.

Bu karşılaşmadan da  galip gelen Rize’yi 'Bal' liginde 2.sırada temsil eden takımı ile 'BAL' ligine yükselme karşılaşması oynayacak.

Başarılı Teknik Direktör İsmail Payal, “1,5 aydır Pazar da sahamız onarıma alındığından idmanlarımızı bile sağlıklı yapamadık. Buna rağmen sahada mücadele eden ve başarıya odaklanan takımım Dinamikspor’un Ardeşen’de almış olduğu bu galibiyet bizim ve ilçemiz adına büyük başarıdır. Karşılaşmaya Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa başta olmak üzere ilçeden gelerek bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI