Pazar 34-30 galip geldi

Olimpik Pazar Spor Kadınlar Hentbol Kulübü 4’üncü hafta maçında sahasında karşılaştığı Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübünü 34-30 yendi.

SPOR 30.10.2021 17:27:11 31 0
Pazar 34-30 galip geldi

Olimpik Pazar Spor Kadınlar Hentbol Kulübü 4’üncü hafta maçında sahasında karşılaştığı Mardin Kızıltepe Spor Lisesi Spor Kulübünü 34-30 yendi.

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig Kadınlar A Grubu'nda mücadele eden Olimpik Pazar Spor Kadınlar Hentbol Kulübü antrenörü Fatma Badoğlu, Süper Lig’e çıkmayı çok istediklerini, bu hedefe ulaşmak için de hafta hafta ilerlemeye çalıştıklarını söyledi.

Başarılı antrenör Badoğlu, yaptığı açıklamada, “Henüz dördüncü maçımızı oynadık 3'üncü galibiyetimizi aldık, daha yolun başındayız ve çok zor bir yolda olduğumuzun da bilincindeyiz. Bu gün, yarın sevincimizi yaşayıp hiç bir şey olmamış gibi önümüzdeki güçlü şampiyon adaylarından Sivas Belediye Spor Kulübü ile oynayacağımız maça bakacağız. Ayaklarımızı yere sağlam basarak ve daha çok çalışarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Tüm sporcularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutlarken Çalışanlarımıza, yönetimimize ve üzerimizde tüm emeği olanlara da teşekkür ediyoruz.” dedi.

KAYNAK; HABER GÜVEN


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI