Olimpik Pazar Hentbol Takımı mağlup oldu

THF Kadınlar 1. Liginde ikinci yarı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı.

SPOR 2.02.2022 10:43:10 43 0
Olimpik Pazar Hentbol Takımı mağlup oldu
Haber:CEVAHİR TOPALOĞLU

THF Kadınlar 1. Liginde ikinci yarı geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı. A grubunda mücadele eden Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı ligin ikinci yarısındaki ilk maçında deplasmanda Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübünün konuğu oldu.

30 Ocak Pazar günü saat 14:00'da Yozgat Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda oyananan maçı Sivas ilinden Ebubekir Boyaz ve Tokat ilinden Ömer Turan hakem ikilisi yönetti.

Gözlemciliğini Kayseri ilinden Mehmet Fatih Kaymaz'ın yaptığı Çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçın ilk devresini Olimpik Pazar Spor rakibi karşısında 12-13 geride tamamladı.

Maçın İkinci yarısına da iyi başlayan taraf Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü oldu. İkinci yarıda rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Olimpik Pazar Spor Çekişmeli geçen müsabakadan 6 gol farkla (32-26) şanssız bir şekilde sahadan mağlup ayrıldı.

Olimpik Pazar Spor Kulübü Hentbol Takımı bu skorla devreye mağlubiyetle başlamış olurken, puan alamayıp dokuzuncu sırada kaldı. Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ise aldığı bu galibiyetle puanını 8'e yükselterek altıncı sırada yer aldı.

Maçın en skorer ismi 13 gol kaydeden Olimpik Pazarspor'un oyuncusu Melek Yazıcı oldu.

Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü takımı, gruptaki 11.maçında 6 Şubat Pazar günü Saat 13:00'da Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda Aksaray Belediyespor Hentbol Takımı ile karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI