OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Başkan Göksel Cihan yeniden başkan seçildi.

SPOR 7.06.2021 09:29:39 21 0
OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor Olağan Genel Kurulu Hopa TSO Atatürk konferans salonunda yapıldı. Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Kaymakamı Ergül Akçiçek ve üyeler katıldılar.

Verilen Önergenin kabul edilmesi ile Divan Başkanlığına Süleyman Aydın, İlhan Şenlik ve İsmet Başar seçildiler.

Divanın oluşması ardından gündem maddelerinin görüşülmesine başlandı. Atatürk ve silah arkadaşları ve hayatını kaybeden Spor camiasından isimler için saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşının okunması ardından faaliyet –mali raporlar okundu. Raporlar üzerine yapılan konuşmalar üzerinden tüm raporlar kongreye katılan üyeler tarafından ibra edildi.

Kongrede A. Hopaspor’a emek vermiş isimlerde kongrede unutulmadı. Kaymakam Canpolat Engin Aliefendioğlu’na, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi Casım Cihan’a ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ’de Oğuz Çapkınoğlu’na teşekkür belgelerini verdiler.

Dilek ve temenniler bölümüne konuşmalar yapan Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek Hopaspor’un başarısı ile nasıl bir camia topyekûn seviniyorsa kendilerinin de aynı duygularla sevindiklerini ifade ederek, nasıl bugüne kadar imkânlar dâhilinde destek oldularsa bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söylediler.

Gündemin son maddesi olan seçimler maddesine geçildi ve ilk olarak ASKF delegeleri seçildi. Ardından divana verilen tek liste kongreye katılan üyelerin oy birliği ile A. Hopaspor yönetimine seçildiler. Buna göre Göksel Cihan başkanlığında yeni yönetim kuruluda şu isimlerden oluştu: Kemal Makar, Osman Akkaya, Ahmet Yalçın, Alişan Ender Topaloğlu, Bülent Balcıoğlu, Güvener Temel, Lütfü Kolçak, Metin Küçük, Murat Kaya, Habib Karabacak, Gökhan Şevket Aydemir, Rıfat Acar, Murat Adalı, Muharrem Gazioğlu, Yıldıray Demircioğlu, Şeref Yıldız, Osman Altınkaya, Osman Görkem Bayraktar ve Enver Topaloğlu.

Seçimlerden yeniden başkan seçilen Göksel Cihan bir teşekkür konuşması yaparak, kendilerine gösterilen güvenden dolayı teşekkür ederek, camia olarak bu kenetlenme ve inanç ile 2021-2022 sezonunda önlerine 2 lig hedefini koyduklarını ifade etti.

Yeni seçilen yönetim kurulunun yapılacak ilk toplantıda görev dağılımı yapacağı açıklandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı