OKUL SPORLARI VOLEYBOL MÜSABAKALARI İLE BAŞLADI

Covid-19 salgını nedeniyle okulların çevrim içi eğitime geçmesi ile birlikte yaklaşık iki yıldır ara verilen okul sporları müsabakaları voleybol maçları ile başladı.

SPOR 8.12.2021 11:40:00 47 0
OKUL SPORLARI VOLEYBOL MÜSABAKALARI İLE BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Covid-19 salgını nedeniyle okulların çevrim içi eğitime geçmesi ile birlikte yaklaşık iki yıldır ara verilen okul sporları müsabakaları voleybol maçları ile başladı.

Yoğun seyirci katılımı ile yapılan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve İbn-i Sina MTAL arasında yapılan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Ardından Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ile Artvin Spor Lisesi kız voleybol takımları arasındaki maç başladı. Kız voleybol takımları arasındaki voleybol müsabakasına İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar; Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ve okul müdürleri ile birlikte seyirci olarak katıldı.

İki takımın da başarılı bir performans sergilediği maç hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müdürü Acar, “öğrencilerimizi sahalarda ve müsabakalarda görmeyi özlemiştik. Okullarımızda yürütülen akademik eğitimle birlikte sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri çok önemsiyoruz çünkü bu faaliyetlerin öğrenci gelişimine katkısı çok büyüktür. Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personellerimize teşekkür ederim”, dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI