Nisagül Büyük Balkan şampiyonu oldu

Toplamda 8 ülkenin katılımı ile gerçekleşen 8. Balkan Kyokushin Karate Şampiyonasında Hopa’dan katılan Nisagül Büyük Balkan şampiyonu oldu

SPOR 29.03.2022 13:29:40 187 0
Nisagül Büyük Balkan şampiyonu oldu

Hayati Akbaş

HOPA- Toplamda 8 ülkenin katılımı ile gerçekleşen 8. Balkan Kyokushin Karate Şampiyonasında Hopa’dan katılan Nisagül Büyük Balkan şampiyonu oldu

Toplamda 8 ülkenin katılımı ile gerçekleşen 8. Balkan Kyokushin Karate Şampiyonasına 33 sporcu ile katılan Türkiye toplamda 18 birincilik, 13 ikincilik, 6 üçüncülük ve 2 dördüncülük elde etti.

Hopa Halk Eğitim Merkezi kursu Hocası Metin Ay’ın yetiştirdiği Hopa İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 8.sınıf öğrencisi Nisagül Büyük 13 yas yıldız Bayan kategorisinde kumite dalında 1.ncilik kata da ise 4.nculuk elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın “Öğrencilerimizin müsabakalara katılasımda maddi manevi desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Gürkan Üçüncü'ye şükranlarımızı arz eder, Karate Antrenörümüz Metin Ay ve öğrencilerimizi tebrik ederiz” açıklaması yaptı..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI