Minik Futbolcuları Antalya'ya uğurladı

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Ormanspor Kulübünün U 13 Futbol Takımını makamında kabul etti.

SPOR 18.01.2018 09:32:39 18 0
Minik Futbolcuları Antalya
Antalya’nın Belek ilçesinde 19-21 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan “On Numara Sportif Turnuvası” katılacak Artvin Ormanspor Kulübünün U 13 Futbol Takımının sporcu kafilesini kabul eden Vali Doğanay, minik futbolcularla yakından ilgilenerek, başarı dileklerinde bulundu.
Nazik ziyaretlerinden dolayı minik futbolculara ve antrenör Ahmet Külünk, Mehmet Özaydın ile takımın yöneticilerinden Berkant Keskin’e teşekkür eden Vali Doğanay, “Valilik olarak her zaman maddi ve manevi olarak spor kulüplerinin ve sporcunun yanındayız. Çocuklarımız inşallah Antalya’daki turnuvadan başarıyla döner. İlimiz en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Çocukların ileride iyi birer meslek sahibi olmalarını dileyen Vali Doğanay, “Hem iyi bir eğitim alın, hem de sporunuzu yapmaya devam edin. Spor yapmanız sizin eğitim hayatınızı engellemesin” diye konuştu.
Ziyarette, Artvin Ormanspor Kulübü Antrenörü Ahmet Külünk turnuva ve kulübün faaliyetleri hakkında Vali Doğanay’a bilgi verdi.
Kulüp Başkanı Alim Çelik ise, “Antalya’da düzenlenecek olan uluslararası On Numara Sportif Turnuvası’na 13 yaş altı çocuklarımızla katılacağız. Ülkemizin çeşitli illerinden marka kulüpler bu turnuvaya davet edildi. Bizde bu turnuvaya davet dildik. Amacımız Artvinli çocukların böyle bir turnuvaya katılarak hem ilimizi tanıtmaları hem de kendilerini göstermelerdir. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya, kulübüm ve sporcularım adına minnettarım. Valiliğimiz, Belediyemiz, kulübümüz ve çocuklarımızın değerli ailelerinin katkılarıyla bu turnuvada başarı için mücadele edeceğiz” diye konuştu.
Geleceğin futbolcu adaylarıyla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Vali Doğanay, minik futbolculara çeşitli ikramlara bulunarak, fotoğraf çektirdi.
Ziyaretin sonunda takım kaptanı Mevlüt Ongur, kulübün beresini ve atkısını Vali Doğanay’a hediye etti.
Artvin Valiliği

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı