Millilik Belgesi verildi

Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından millilik belgeleri verildi.

SPOR 25.07.2016 13:09:08 15 0
Millilik Belgesi verildi
Rafting, kano gibi su sporları yarışlarının sıklıkla yapıldığı Yusufeli’nde, Çoruh ve Barhal Nehrinde kürek çeken Yusufelili sporcular Türkiye'yi başarıdan başarıya taşıyorlar. Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Emre Sönmez İlhan Demirtaş, Mertol Eğilmez, Enes Aytekin ve Alperen Karabıyık, bu yıl Gürcistan'ın Borjomi kentinde düzenlenen Euro Cup faaliyetinde gençler kategorisinde milli takımda görev alarak Türkiye'yi temsil ettiler.
Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına (B) millilik belgeleri, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Belediye Meclis Üyesi Mithat Demirkıran, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akıllı ve Kano ve Rafting sporu antrenörü Turan Emniyet tarafından 15 Temmuz tarihinde Belediye Başkanlık Makamında verildi.
 
Sporculara bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Sporcularımızın aldıkları millilik belgeleri, gençlerimizin, ülkemize ve Rafting sporuna karşı sorumluluklarını daha da artacaktır. Rafting sporunun olduğu her yerde sporcularımızı görmek bizi çok mutlu ediyor. Fırtına'nın kardeşi olan Barhal Nehri’nin çocuklarını Rafting Milli Takımında değerlendirdiği ve Rafting sporuna bu sporun yaygınlaşmasına katkısı için Rafting As Başkanı Fikret Yardımcı Bey’e, sporcularımız ve Yusufelililer adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Haber: Bayram Ali Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı