MALZEME DESTEĞİ

Artvin Süper Amatör liginde mücadele eden Yusufelispor’a, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin malzeme desteğinde bulundu.

SPOR 4.02.2022 13:49:53 37 0
MALZEME DESTEĞİ

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Artvin Süper Amatör liginde mücadele eden Yusufelispor’a, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin malzeme desteğinde bulundu.

Artvin Süper Amatör liginde mücadele edecek olan Yusufelispor’a Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin tarafından krampon, forma, eşofman, top ve antrenman malzemeleri desteği yapıldı. Ayrıca maç ve antrenmanlara gitmek üzere Yusufelispor’a Yusufeli Belediyesi tarafından araç tahsisinde bulunuldu.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Bu yıl sizlerden güzel sonuçlar bekliyoruz. İnşallah Yusufeli halkının özlemini çektiği üst liglerde sizleri görmek istiyoruz. Yusufeli’nin gençler noktasında önemli bir potansiyeli var. Üst liglere yükselme durumunda önünüzün açık olacağına inanıyorum. Yusufeli spor Başkanımız Muzaffer Palancı ile Yönetim Kurulu üyelerine, Antrenörümüz Mustafa Nuri Atalay’a ve Yusufeli spor forması altında mücadele edecek olan tüm sporcularımıza bu yıl ki mücadelelerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Yusufeli spor bu yıl Artvin Süper Amatör Liginde; Borçkaspor, Kemalpaşa spor ve Ardanuç spor ile bir üst lige yükselme mücadelesi verecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI