LİDERE SELAM DUR

Artvin Çoruhspor kulübü Bölgesel Amatör Ligi sezonun ilk yarısını 20 puan toplayarak lider tamamladı.

SPOR 29.12.2021 10:12:03 75 0
LİDERE SELAM DUR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruhspor kulübü Bölgesel Amatör Ligi sezonun ilk yarısını 20 puan toplayarak lider tamamladı.

Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu başkan Yardımcısı İbrahim koyuncu Gazetemize yaptığı açıklamalarda” Artvin ili merkez ilçesi olarak 26 yıl aradan sonra katıldığımız deplasmanlı ligin ilk yarısını lider tamamladık. Teknik ekip başta olmak üzere Sporcularımızı tüm çalışanlarımızı Tebrik ediyorum. Sezon içerisinde sıkıntılı günler yaşadık puanlar kaybettik ama biz yönetim olarak sporcularımıza dedik ki “ Kaybettiğinizde değil, vaz geçtiğinizde yenilirsin.” Bugün gördük ki sporcularımız bizlere inanmış ve güvenmiş sonuç olarak her türlü zorluğa rağmen ilk yarıyı lider tamamladık.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak Bölgesel Amatör Liginde mücadele edebilmek için 20. Ağustos 2021 tarihinde çalışmalara başladık, yaptığımız Transferlerin ilimize, kulübümüzün ortamına alışması, taraftarlarımızın 26 yıl sonra ilk kez stattaki yerini alması, ilimizdeki bürokratların iş insanlarının olayın ciddiyetini çözmesi tabiki zaman aldı bu gün geldiğimiz bu noktada yönetim kurulu üyelerimiz kadar şampiyonluğa inanan insanları görmek bizi oldukça mutlu etmiştir.

Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kurulu olarak bizler imkanlarımız dahilinde yaptığımız Transferler neticesinde Takımımız sezonun ilk yarısını lider tamamladı bu demek değildir ki; Artvin Çoruhspor kulübü bu Ligi şampiyon tamalar, kesinlikle daha yapmamız gereken çok işimiz var önümüzde çok zorlu 9 müsabaka daha var şuan devre arası ve tüm takımlar transfer yapacak ve kadrosunu daha da güçlendirecektir.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak bizlerde eksik olduğumuz bölgelere transfer yapmak zorundayız ve bu Transferler için ciddi bir bütçeye ihtiyacımız vardır. Devre arası hazırlık sürecini Transferlerimizi de en kısa sürede takıma dahil ederek en güzel şekilde tamamlamak zorundayız.

Artvin ili Siyasileri, sivil toplum örgütleri, iş insanlarını ve taraftarlarını Şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakalayan takımımıza desteğe bekliyoruz. Artvin Çoruhspor kulübümüze destek amaçlı düzenlediğimiz Araç Piyangosu biletlerinin tüketimi ve Şehir stadımıza almış olduğumuz reklam billboardları için çok acil desteğe ihtiyacımız var. Artvin ili merkez ilçesi 26 yıl sonra yakaladığı bu fırsatı iyi değerlendirmeli biz Başkanımız Murat Yılmaz ve Başkan Yardımcısı İbrahim Koyuncu olarak imkanlarımız dahilinde yapılacak maddi ve manevi her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sizlerin de bildiği gibi Futbol dipsiz bir kuyu masraflar bitmek bilmiyor ve takımızın şampiyonluğa oynuyorsa her galibiyet ayrıca prim demek bu nedenle ligin ikinci yarısı ekonomik

olarak çok daha zor olacaktır. Tüm Artvin halkını Artvin Çoruhspor kulübü yönetim kuruluna desteğe bekliyoruz.

Bu süreçten sonra bir kez daha diyoruz. “Futbol sadece futbol değildir.” Ligin ikinci yarısı her türlü saha ve masa başı olaylar ile karşıladığımız Şampiyon olmak profesyonel lige çıkmak için her yerde maddi ve manevi güçlü olmak zorundayız” dedi..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı