KUPA SAHİBİNİ BULDU

Pazar Kaymakamlığı tarafından düzenlenip İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvası'nda final maçı oynandı. Zaman A.Ş. şampiyon oldu.

SPOR 18.01.2014 14:21:21 11 0
KUPA SAHİBİNİ BULDU
 Aralık 2013’de başlayan ve 45 gün devam eden turnuva Fair Play Halı Saha’da oynanan final ve 3’üncülük müsabakalarıyla sona erdi.



Bu müsabakalar sonunda İlçe Emniyet Müdürlüğünü 7–2 mağlup eden Zaman A.Ş. takımı şampiyon olurken, Hemşin Ekmek takımını 2-1 yenen Yıldızspor üçüncülük elde etti.



Şampiyon olan Zaman A.Ş. takımı kupasını Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’dan alırken, ikincilik elde eden İlçe Emniyet Müdürlüğü takımına kupasını Müdürleri Güngör Kaptan verdi. Üçüncü olan Yıldızspor’a ise kupasını Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Tezcan takdim etti.



Kaymakam Aslan, ilçede geleneksel olarak düzenlenmekte olan Spor Şenlikleri turnuvasının bu yıl aksamalar nedeniyle farklıda olsa, mevsim kışta olsa futbol turnuvası olarak düzenlediklerini belirterek, “Daha önce köylerle sınırlı bıraktığımız turnuvamızı bu yıl tüm Pazar halkına açılmanın uygun olacağını düşünerek faklı kurumlarda, farklı organizatörlerinde oluşturdukları takımlarla turnuvayı gerçekleştirdik. Turnuva gayet güzel bir atmosferde ve huzurlu bir şekilde tamamlandı. Tüm takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.



Tüm müsabakaları tek hakem olarak yöneten Macit Yüksel’e de teşekkür eden Kaymakam Aslan, önümüzdeki günlerde tüm takımların katılımıyla bir de madalya töreni düzenleyeceklerini söyledi.



 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI