KİCK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDULAR

Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü sporcuları Turkish Open Coupe Dünya Kupası Kick Boks müsabakalarında 63,5 Kg Doğukan Sandıkçı ve 67 Kg Enes Koyuncu, 46 yabancı Ülkenin katıldığı  360 sporcusu arasından Dünya şampiyon oldular..

SPOR 23.05.2023 09:48:40 134 0
KİCK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDULAR
Osman Köseoğlu
Çayeli Belediyesinden yapılan açıklamada: İlçemizde faaliyet gösteren Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü sporcularının katıldıkları Turkish Open Coupe Dünya Kupası Kick Boks müsabakalarında 63,5 Kg Doğukan Sandıkçı ve 67 Kg Enes Koyuncu, 46 yabancı Ülkenin 360 sporcusu arasından dünya birincileri olarak bizleri gururlandırdılar.Ergin Çakmakçı’ hocanın önderliğinde gençlerimiz geçen yıl olduğu gibi ,bu sende ülkemize, ilimize ve ilçemize şampiyonluk yaşatmış oldular 'ifadeleri yer aldı.

Çayeli’mizin gururları genç sporcularımız müsabakalar sonrası, aldıkları madalya ve kupalarla birlikte Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi ile bir araya geldiler.

Başkan İsmail hakkı Çiftçi,bu başarılarından dolayı, başta genç sporcular olmak üzere, hocalarını tebrik ederek, İlçemize bu güzel duyguyu yaşattıkları için ayrıca teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı