KARADENİZ DERBİSİNDE GÜLEN TARAF OFSPOR OLDU

Artvin Hopaspor ile Ofspor’un karşı karşıya geldiği maç büyük çekişmeye sahne oldu.

SPOR 5.10.2020 13:35:52 24 0
KARADENİZ DERBİSİNDE GÜLEN TARAF OFSPOR OLDU

Hayati Akbaş

HOPA-Karadeniz derbisinde gülen taraf Ofspor oldu. Hopa İlçe stadında karşı karşıya gelen iki Karadeniz ekibinin mücadelesi görülmeye değerdi. Seyircisiz oynanan karşılaşmada büyük heyecan yaşandı.

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Ofspor yaptıkları ataklar sonunda 9 dakikada Mustafa’nın ayağından ilk golünü bularak 1-0 öne geçti. Bundan sonra Hopasporlu oyuncular beraberliği sağlamak için rakip kaleye yüklenseler de istedikleri golü bulamadalar. Karşılaşmanın 36 dakikasında konuk ekip bu defa da Muhammet’in ayağından skoru 2-0’a taşıyan golü buldu ve ilk devrede bu skorla sona erdi.

İkinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başlayan ev sahibi Hopaspor peş peşe rakip kaleye yüklenmeye başlad.2-0’lk avantajı korumaya çalışan konuk ekip orta saha ve defans oyuncuları Hopasporun ataklarını keserek gol fırsatı vermedi ve karşılaşmada bu skorla sona erdi. Hopaspor 6 puanda kalırken, ilk galibiyetini alan Ofspor ’da puanını 4’eçikartti.

HAKEMLER: Enver Aydin***, Murat Şimşek ***,OguzhanYazici ***

ARTVİN HOPASPOR: Furkan **, Yunus Emre **(Dk.67 Gülay *), Oğuzhan ** (Dk.46Mehmet **), Doğukan **, Doğan **, Fatih **, Niyazi **, Taner ** (Dk.55 Hüseyin **), Yücel ** (Dk.79 Eray *),Tugay ** (Dk.67 Berkay *), Feyyaz **

OFSPOR: Sercan ***, Buğrahan ***, Onur ***, Fikret ***, Muhammet ***,Furkan *** (Dk.90+1 İbrahim?), Mustafa *** (Dk.73 Miraç **),Batuhan *** (Dk46 Alp**), Bilal ***, Muhammet Emre *** (Dk. 90+1 Adnan?), Osman ***

GOLLER: Dk. 9 Mustafa, Dk. 36 Muhammet (Ofspor)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI