KANO FEDERASYONU BÜYÜK BİR AİLE OLARAK BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Geçen ayın sonunda Ankara TZOB Otelde gerçekleşen, Türkiye Kano Federasyonu 5. Olağan ve 7. Olağan Mali Genel Kurul toplantısında tek aday olarak yeniden, Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığına seçilen Alper Cavit KABAKÇI,” Kano ’da kur

SPOR 11.11.2021 17:42:07 64 0
KANO FEDERASYONU BÜYÜK BİR AİLE OLARAK BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Yeni dönemde Kano sporunun gençler tarafından en çok tercih edilen spor branşı olması için Türkiye genelinde başlatacakları çok yeni çalışmalarla ilgili gazeteci yazar Bayram Ali KAVALCI’ya, önemli açıklamalarda bulunan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit KABAKÇI, “ Spor ve Gençlik Bakanlığımızın destekleriyle kısa zamanda Kano sporunun yapıldı birçok ilimizde çok önemli tesisler kazandırdık.

Yapımı tamamlama aşamasında olan çok sayıda yeni tesisi ve kamp merkezimizi bu yılın sonuna doğru Kano sporunun hizmetine sunacağız. Bundan böyle Kano Federasyonun büyük bir aile olduğu kavramını geliştirerek aidİata duygusunun oluşturulmasını sağlama çalışmalarımızı daha yoğun sürdürüleceğiz.

Kurumsal yapısı ve yüksek nitelikli kadrosu ile saygın ve güvenilirliğimiz tüm Anadolu’ya yayacağız. Çalışmalarımızı doğa ve insana saygılı, çevre sorunlarına duyarlı olarak yürütmekteyiz. Türkiye’nin cennet coğrafyalarında, pırıl pırıl denizleri, pırıl pırıl dere ve ırmaklarında geleneksel değerleri koruyarak evrensel değerlerle bütünleşen bir atmosferde çalışıyor ve yarışıyoruz. Adrenali yüksel bu gözde spor çalışmalarımızı spor bilimlerinin ışığında ve evrensel ilkeler çerçevesinde yürütmekteyiz.

Ulusal ve bölgesel, kano sporunun sorunlara yönelik araştırmalar yaparak, bu sorunların çözümüne odaklı çalışmalar yürütmek ve bu spor dalının sürekli gelişimini sağlamak birinci önceliğimiz ve görevimizdir. Kano Sporuna dönük hizmet ve faaliyetlerinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması ile uluslararası alanda sportif başarıların artırılmasını sağlamak için yeni yönetimimizle el ele, gönül gönüle hedeflerimizi daha da büyütmeye devam edeceğiz. Kano’da uluslararası gelişmeleri takip etmek suretiyle federasyonumuzun uluslararası kurumlarla ilişkilerini ve iletişimini güçlendirmek; İdari personelin niteliğini artırmak. Eğitim-öğretim (Antrenör, Hakem ve Sporcu Eğitimleri) ve çalışma alanlarını iyileştirmek.

Bilişim olanaklarını geliştirmek. Geçmiş dönemde özellikle alt yapı ve tesisleşmeye ağırlık verdik, bu dönemde uluslararası standartlara uygun 4 büyük tesisin temelini attık. Özellikle genç sporculara yatırım yapmaya devam ediyoruz. Genç sporcularımıza yatırım yapmanın meyvelerini almaya başladık. Tesisleşme konusunda Kano sporunun yapılabileceği yeni şehirler tespit ederek, bu şehirlerimize Kano sporumuzu taşıyacağız. Kano Spor kulüplerimize tarihinin en büyük malzeme desteğini gerçekleştirmiş olduk. Kulüplerimizin yapısını daha da güçlendirme çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Ülkemizin dört bir yanında yetenekli sporcuları tespit etmek ve kano sporuna yönlendirilmelerini sağlayacağız. Kano Spor dalında nitelikli uluslararası organizasyonların ülkemizde yapılması ve sayısının arttırılması için çalışmalarımızı yürütüyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI