KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Mor-Beyazlılar sahasında konuk ettiği Çankaya FK’ya 3-1 mağlup olarak üst üste dördüncü yenilgisini aldı.

SPOR 22.12.2020 12:46:15 21 0
KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Bayram Turan Çelik

HOPA- Artvin Hopaspor son haftalarda peş peşe sahalardan mağlup ayrılırken bir yenilgi de kendi sahasında konuk ettiği Çankaya FK karşısında aldı.1-3

Artvin Hopaspor son üç maçta aldığı mağlubiyetlere son vermek için kendi sahasında konuk ettiği Çankaya FK’yı konuk etti.

Sahaya Galibiyet için çıkan ev sahibi takım sahada sergilediği oyun ile taraftarlarda hayal kırıklığı yarattı. Oyunu orta sahada kabul eden Hopaspor bir türlü rakip kalede tehlike yaratacak gol pozisyonu yaratamadı. İlk devrede 0-0 sona erdi.

İkinci devreye hızlı başlayan tarafta konuk ekip oldu. Peş peşe Hopa kalesine inen Çankaya ekibi istediği golü 57’nci dakikada Furkan Tütüncü’nün ayağından geldi. Karşılaşmanın 59’ncu dakikasında konuk ekip farkı ikiye çıkartan golü Miraç’ın ayağından kazanarak 2-0 öne geçti. Daha sonra Hopaspor rakip kaleye yüklenmeye başladı ve 64’üncü dakikada Taner Gürsoy’un ayağından kazandığı golle skoru 2-1’e taşıdı. Beraberliği sağlamak için rakip kaleye yüklenmeye devam eden Hopaspor bir türlü istediği golü bulamadı ve karşılaşmanın 90’uncu dakikasında defansı boş yakalayan Furkan Safi takımını 3-1’e taşıyan golü buldu.

Artvin Hopaspor kalan dakikalarda varlık gösteremeyince sahadan da 3-1 yenik ayrılarak camiasında üzüntü yarattı


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı