İş insanı Mevlüt Aktan’dan Özel açıklamalar

Manisaspor kulübü başkanı Rize’nin Fındıklı İlçesinden Mevlüt Aktan, Pazarspor tesislerinde başkan Mustafa Taşkın ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

SPOR 6.07.2022 13:52:06 3236 0
İş insanı Mevlüt Aktan’dan Özel açıklamalar

Manisaspor kulübü başkanı Rize’nin Fındıklı İlçesinden Mevlüt Aktan, Pazarspor tesislerinde başkan Mustafa Taşkın ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Toplantının ardından kaçkar53.com editörü Abdullah Uzun’a özel açıklamalarda bulundu.

BAŞARININ SIRRI NEDİR SORUSUNA BAŞKAN AKTAN ŞU CEVABI VERDİ.

Başarının sırrını iki kelime ile izah etti. Devamlılık ve İstikrar” bunlar olmazsa olmazlarımızdandır. Bu size güç kazandırır ve ardından da başarıya götürür” dedi.

Memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesine tatile geldiğini söyleyen Manisaspor ’un kulüp başkanı başarılı iş insanı Mevlüt Aktan, “ 1974 Fındıklı doğumluyum. İlk orta ve Lise yıllarımız burada geçti. Fındıklıspor’da uzun yıllar Futbol oynadım” dedi.

Aktan, 1993 yılından Üniversiteye gittim. İktisat Fakültesini okudum. İş hayatı için önce İstanbul, ardından İzmir’e geçtim. İzmir’de kendiişlerimi kurdum. Şimdilerde ise İzmir –Manisa’da işlerim var ifadeleriyle başarı merdivenlerini nasıl çıktığını anlattı.

AKTAN, bu yıl TFF 1.Lig’de Manisaspor ‘un mücadele edeceğini söyleyerek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

MANİSASPOR KULÜBÜ MACERASI

“Yaklaşık beş yıldır Manisaspor kulübü başkanıyım. Manisaspor kulübü şirket kulübümüzdür. A.Ş Şirketine sahibiz. Beş yılda takımımızı 1.lig’e kadar çıkardık. Çok güzel işler yaptık.”

PAZARSPOR’U ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

“Pazarspor ’un geldiği konum çok önemli.2.ligde bulunması ilçe içinde çok güzel bir olaydır. İkili diyaloglarımızı hiç kesmedik. Sporcu alışverişlerimiz var. İyi olması için her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Destek vermeye çalışıyoruz. Seviyoruz memleketimizi”

BU SENE RİZESPOR İLE RAKİP OLDUK

Memlekette tatildeyim. Umarım fikstür çekilince ilk maçımız Rize ile Rize de olur ve bende gidip gelmem tatilimi uzatırım diyen Başkan Aktan, “Memleketimizin takımı ile çok tatlı bir rekabet olacaktır. Umarım ikimizde el ele kol kola çıkarız. Pazarspor ’da bizim çıktığımız yeri doldurur.” dedi.

ÇOK ZOR ŞARTLARDA SPOR KULÜPLERİ YÖNETİLİİYOR.

Aktan, “Şartlar çok zorlaştı. Bu şartlar altında Pazarspor ‘un bu imkânlarla 2.ligde olması ve bunu sürdürmesi takdire şayandır. Başkan ve yönetimi tebrik ediyorum. Böyle küçük ilçelerde böyle finansman yapıyla kulübü götürmek gerçekten çok zordur. Güzel işler yapılıyor. Gurur duyuyoruz. Memleketimize aşığım. Sık sık ta gelip gidiyorum. Şimdiyse Havalimanı oldu daha çok sık sık gidip geleceğiz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI