HOPASPOR’A ANLAMLI DESTEKLER

HOPASPOR’A ARTVİN VE BORÇKA’DAN ANLAMLI DESTEKLER

SPOR 12.02.2021 11:45:15 34 0
HOPASPOR’A ANLAMLI DESTEKLER

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Yönetim Kurulu üyeleri Artvin Valisi Yılmaz Doruk’u ziyaret etmeleri Artvin ve Borçka’da bir dizi ziyarette bulundular.

Artvin’de ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran’ı makamında ziyaret ederek gerek İlçe stadının kullanımında gösterdiği ve gerekse verdiği maddi ve manevi destekleri için kulüp başkanı Göksel Cihan adına teşekkür ederek bir Teşekkür plaketi takdim ettiler.

Demirkıran’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sizin başarınız bizi sevindiriyor, yapabileceğimizi ve verebileceğimiz desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Artvin Hopaspor heyetinin ikinci adresi Belediye Başkanı Demirhan Elçin oldu. Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Artvin Hopaspor Başkanı Göksel Cihan adına Başkan Elçin’e de destekleri için bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

Artvin Hopaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve As Başkan Kemal Makaroğlu, Başkan yardımcıları Osman Akkaya ve Alişan Topaloğlu ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerin daha sonraki adresi CHP il Başkanı Ahmet Biner ve Genel Sekreter Asiye Ergül’e oldu. Ziyaretlerde birer de teşekkür plaketleri takdim edildi.

BORÇKA’DA BİR DİZİ ZİYARET

Artvin Hopaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve As Başkan Kemal Makaroğlu, Başkan yardımcıları Osman Akkaya ve Alişan Topaloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Borçka’ya geçerek burada da bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlk olarak Belediye Başkanı Ercan Orhan’ı makamında ziyaret eden heyet Başkan Orhan’a verdiği destekler için teşekkür ederek bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

Heyet daha sonra. Emro Beton İnşaat’ta Gökhan Keskinkurt’u, Mavi Ay Alabalık Tesislerinden Tahsin Hacıibrahimoğlu’nu, Kuyumcu Arif Solmaz’a, Beko Bayi Uğur Melek’e, İS-CE İnşaat’tan Cemil Atan’a ve Ataman Fındık sahibi Erol Ataman’ı ziyaret ederek verdikleri destekler için birer teşekkür plaketi takdim ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı