Hopaspor Yönetiminde bir dizi ziyaret

Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Kolçak ve Yönetimi Hopa TSO’yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Makar ile bir araya geldi.

SPOR 16.11.2022 19:31:11 34 0
Hopaspor Yönetiminde bir dizi ziyaret

ARTVİN HOPASPOR’DAN TSO’YA ZİYARET

Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Kolçak ve Yönetimi Hopa TSO’yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Makar ile bir araya geldi.

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Kolçak ve Yönetimi Hopa TSO’yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Makar ile bir araya geldi.

Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Kolçak ve Yönetimi Hopa TSO’yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Kemal Makar ile bir araya geldi. Ziyarete Hopaspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Akkaya, Yıldıray Demircioğlu Yöneticiler Akın Ustabaş ve Rıfat Acar katıldı.

Ziyarette Artvin Hopaspor futbol takımı ve Hopa’da faaliyet gösteren spor kulüpleri hakkında değerlendirme yapıldı.

Başkan Kolçak oda organ seçiminde göreve gelen Meclis Başkanı Kemal Makar ve Yönetimine başarılar diledi.

HOPASPOR YÖNETİMİNİN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Artvin Hopaspor yönetimi Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i ziyaret ettiler.

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA- Artvin Hopaspor yönetimi Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i ziyaret ettiler.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi kulüp Başkanı Lütfü Kolçak ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret ederek Hopaspor ’un bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundular.. Başkan Lütfü Kolçak, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’ye forma hediyesinde bulunarak misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Ekmekçi Hopa’nın marka değeri olan Artvin Hopaspora desteklerinin devam edeceğini ifade ederek başarılar diledi..

KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ERGÜL AKÇİÇEK’İ ZİYARET ETTİLER

Artvin Hopaspor yönetimi Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i ziyaret etti. Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i kulüp Başkanı Lütfü Kolçak ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret ederek Hopaspor ’un bugünü ve geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunduktan sonra Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak, Belediye Başkanı Akçiçek’e forma hediyesinde bulundu.

Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI