HOPASPOR SERİYE DEVAM EDİYOR

Artvin Hopaspor kendi sahasında konuk ettiği Tepecikspor karşısında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı ikinci devrede bulduğu gollerle 2-1 galip bitirmeyi başardı.

SPOR 25.04.2023 11:10:09 43 0
HOPASPOR SERİYE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor Play off grubundaki yerini sağlama alma anlamında çıktığı sahada konuk ettiği Tepecik karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen ikinci devrede oynadığı muhteşem oyunu ile 2-1 tamamlayarak 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Hopa İlçe stadında oynanan karşılaşmayı Akparti Artvin Milletvekili adayı, eski bakan Faruk Çelik’te Kulüp başkanı Lütfü Kolçak ile birlikte şeref tribününde izledi.

Sabit Selvi-U. Kaçmaz ve R. Keleş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Artvin Hopaspor ilk devrede istediği oyunu sahaya yansıtamamasına rağmen rakip kaleye sık sık inmesini bildi. Ancak konuk ekip bulduğu nadir ataklardan birinde 34 dakikada Rauf Özkan’ın ayağından bulduğu golle1-0 öne geçti ve ilk devrede bu skorla sona erdi.

İkinci devreye hızlı başlayan Artvin Hopaspor oynadığı futbol ile tribünlerden alkış almasını da bildi. Taraftarın desteğini arkasına alan Artvin Hopaspor istediği golü 56 dakikada Rasimcan Değirmenci’nin ayağından bularak karşılaşmada beraberliği yakaladı. Golden sonra rakip kaleye yüklenmeye devam eden Artvin Hopaspor ileri uç oyuncuları yaptıkları ataklarla konuk ekibin kalesini adeta ablukaya aldı. Bu ataklardan birinde 80 dakikada Bilal Çebi yakaladığı meşin yuvarlağı Tepecik filelerine göndererek karşılaşmada 2-1 öne geçti.

Karşılaşmada kalan dakikalarda yapılan ataklardan gol sesi çıkmayınca 3 puan da A. Hopaspor hanesine yazıldı. Alınan bu sonuçla Artvin Hopaspor puanını 51’e çıkartarak 5’nci sırada yer alırken Tepecik sporda 41 Puanla 8 sırada yer aldı.

Artvin Hopaspor 30 Nisanda Deplasmanda Akhisar ile oynayacak. Akhisar grupta 30 puanla 15’nci sırada yer alıyor.

ARTVİN HOPASPOR ARABA ÇEKİLİŞİ YAPILDI.

Artvin Hopa sporun bir süre önce başlattığı Araba çekiliş kampanyası da sona erdi. Milli Piyango izinli çekiliş Hopa TSO ATATÜRK Konferans salonunda yapıldı. Hopaspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği çekilişe Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Başkan Kolçak çekiliş öncesi yaptığı konuşmada Ülkenin dört bir köşesinde bulunan Artvinlilerin ve Artvin dostlarının Hopa spora destek için yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek gerek Artvin ve ilçelerden ve gerekse Ankara-İstanbul ve diğer illerden Çekiliş bileti alarak destek veren tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Yapılan çekilişte Citroen C3 aırcsos Otomobil 7461 numaralı bilete çıkarken, İphone 12 cep telefonu 0424 bilete ve Lenova Laptop ’ta 4894 numaralı bilete çıktı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI