HOPA MALATYA’DA DAĞILDI

Artvin Hopaspor Yeşilyurt Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ikinci devresinde yediği gollerle sahadan 4-0 yenik ayrılarak taraf oldu.

SPOR 12.12.2020 12:34:09 62 0
HOPA MALATYA’DA DAĞILDI

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Yeşilyurt Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ikinci devresinde yediği gollerle sahadan 4-0 yenik ayrılarak taraf oldu.

3. Lig 1 Grupta son iki haftadır zor günler geçiren ve teknik direktör değişikliğine giden Artvin Hopaspor, Malatya ekibi Yeşilyurt Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Sahaya puan veya puanlar için çıkan A. Hopaspor ilk dakikalardan itibaren karşılaşmayı orta sahada tutmayı başardı ama 25 dakikada Malatya ekibinden Halil’in ayağından yediği golle 1-0 yenik duruma düştü. İlk devrenin kalan dakikalarında beraberlik için Yeşilyurt kalesine yüklense de istediği golü bulamadı ve ilk devre sahadan 1-0 yenik durumda soyunma odasına gitti.

İkinci devreye yine hızlı başlayan Artvin ekibi bu atakları yaparken defansında boşluk bırakınca 75 ve 77’nci dakikalarda Akın Akman ve 82 dakikada da Emre’nin gollerine engel olamayarak sahadan 4-0 yenik ayrılarak Hopa’ya döndü.

Alınan bu sonuçla Artvin Hopaspor 16 puanla dokuzuncu sırada kalırken Malatya ekibi Yeşilyurt’ta 20 puanla 6’ncı sıraya yükseldi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı