Hedeflerini Kavalcı'ya anlattı

Rize’nin ve Ç.Rizespor’un yetiştirdiği eski önemli futbolcularından birisi olan, İstanbul Başakşehir Spor U21 Futbol takımı Teknik Direktörü İsmail DEMİRCİ,'Hedefim Günün Birinde Ç.Rizespor'da Teknik Direktör Olmak' dedi

SPOR 30.06.2016 12:49:25 54 0
Hedeflerini Kavalcı
İlk futbol hayatına 1983 yılında Çaykurspor Kulübünde başlayan, Ç. Rizespor geçmişteki en önemli gölcüllerinden olan, İsmail Demirci ailesi ile birlikte ramazan ayını geçirmekte olduğu memleketinde, futbola başladığı Çaykurspor Kulübüne ziyarette bulundu.
Çaykurspor Kulübü ziyaretinde, Kulübün Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu ve Kulüp Müdürü B.Ali Kavalcı’yı konuşan İsmail Demirci, “Çaykurspor Kulübünün hayatımdaki yeri bambaşkadır. Asker olana kadar ilk lisanslı futbol hayatım bu güzide kulübümüzde yeşermeye başladı. ÇAYKUR spordaki başarımın ardından, İzmir’deki askerliğim esnasında Karagücüspor’da futbol oynamakla profesyonelliğe doğru adımımı atmış oldum oldum. Bugün ÇAYKUR sporu bölgemiz ve ilimiz sporuna, profesyonel olarak güreş, Rafting ve amatör futbolda yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda ortaya koymuş olduğu başarılarla takdir ediyorum. Futbolda daha da iyi yerlerde olmalıdır diye düşünüyorum. İstanbul’da Çaykursporun Rize sporuna birçok branşta elde etmiş olduğu başarıları medyadan izliyor ve gurur duyuyorum. ÇAYKUR sporun bu başarılarının en önemli maddi ve manevi destekçisi olan, Çaykurspor Kulübü Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü Sn. İmdat Sütlüoğlu’nu tebrik ediyorum. Hepimizi yetiştiren, Çaykurspor Rize’mizin önemli bir spor okuludur. 1996-2000 yılları arasında, İstanbul B.Şehir Spor Kulübünde oynadım. O yıllarda İstanbul B.Şehri Belediye Başkanı olan, kıymetli hemşerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kulübümüzün fahri başkanıydı. Bugün ise ismi,  Başakşehir Spor futbol kulübümüzde U21 takımı Teknik Sorumluluğunu yürütmekteyim. Futbol hayatımın en uzun ve en verimli yıllarını kendi memleketimin takımında yaşadım. O nedenle bundan sonraki hedefim, Rizespor’umuzda Teknik adam olarak görev üstlenmektir. İnşallah bir gün nasip olacaktır. TFF’nin açmış olduğu Pro-Lisans Diploması için gelecek Temmuz ayının 11’deki Erzurum’da gerçekleşecek olan kursa katılarak, bu lisansıma da kavuşmuş olacağım “dedi.
Aktif futbol hayatı 2004 yılında tamamlayan, İstanbul Başakşehir Spor U21 Takımı Antrenörü golcü İsmail Demirci’nin profesyonel futbol hayatı.
Lisanslı futbolcu olarak askerden önce, 1983 yılından itibaren, Çaykurspor’da top koşturmaya başladı. Askerde İzmir Karagücüspor’da oynadı. 1992-1993 futbol sezonunda Trabzonspor’da oynadı. 1993-1994 futbol sezonunda Samsunspor’a transfer oldu. 1994-1995 sezonunda Çaykurspor Kulübüne dönmüş oldu. O yıllardaki Çaykur Rizespor Teknik Direktörü ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Orduspor’a transfer oldu. 1995-1996 sezonunda Diyarbakırspor’da oynadı. 1989-2000 yılları arasında Rizespor’da profesyonel futbol hayatına başladı. Rizespor’daki ilk yılında rakip kalelere 23 gol tarak o sezonun gol kralı oldu. Menajer futbolcu olarak ilk futbol oynamaya başladığı üçüncü lige yükselen, ÇAYKUR spor takımını 20001-2002 yıllarında, Çaykur Rizespor’un bir başka eski önemli sporcusu Mehmet Ali Karaca ile birlikte çalıştırdılar.
Haber: Bayram Ali Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI