Haydi, Artvin El Ele, ARTVİN HOPASPOR 2. LİGE

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Artvin Hopaspor 58 puan ile ligi 6. Sırada tamamlayarak Play-Off mücadelelerine katılmaya hak kazandı

SPOR 24.05.2023 10:30:30 64 0
Haydi, Artvin El Ele,  ARTVİN HOPASPOR 2. LİGE

Ramazan Balcıoğlu

HOPA-TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Artvin Hopaspor 58 puan ile ligi 6. Sırada tamamlayarak Play-Off mücadelelerine katılmaya hak kazandı. Play-Off maçlarının ilk müsabakasına deplasmanda başlayacak olan mor beyazlı takım, 26 Mayıs Cuma günü saat 16.00'da Aydın Adnan Menderes Stadyumunda Efeler 09 SK'nın konuğu olacak.

Artvin Hopaspor Kulüp yönetimi bir açıklama yayınlayarak karşılaşma öncesi maddi ve manevi destek çağrısında bulundu. Kulüpten yapılan açıklama da , “Kıymetli Artvin Halkımız, Saygıdeğer İş İnsanlarımız ve Sevgili Taraftarlarımız;

Artvin’i ve Hopa’mızı 3. Lig’de en iyi şekilde temsil ederek 2. Lige çıkma yolunda Play-Off müsabakalarına katılacak olan Artvin Hopaspor’umuza şimdi hep birlikte destek olma zamanı.

Gerek Artvin’de bulunan gerekse il dışında yaşayan iş İnsanlarımızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz. Bu zorlu süreçte gerek taraftarlarımız gerek halkımız gerekse de iş dünyamızın takımımızın yanında olacağından hiç şüphemiz yoktur. Unutmayalım ki siz olmadan bizler eksik kalıyoruz” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI