Genç kızlar voleybol turnuvasında set vermeden şampiyon oldu.

Arhavi Koleji genç kız voleybol takımı Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okul sporları, genç kızlar voleybol turnuvasında set vermeden şampiyon oldu.

SPOR 20.12.2021 10:07:47 112 0
Genç kızlar voleybol turnuvasında set vermeden şampiyon oldu.

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Koleji genç kız voleybol takımı Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okul sporları, genç kızlar voleybol turnuvasında set vermeden şampiyon oldu.

Grup müsabakalarında Yusufeli Anadolu Lisesini ve Borçka Anadolu Lisesini 3-0’la geçen Arhavi Koleji, yarı finalde Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesini 3-0 mağlup etti. Final müsabakasında ise Borçka Anadolu Lisesi ile tekrar karşılaşan temsilcimiz finali de 3-0 ile kazandı. Böylece turnuvada tek set vermeden şampiyon olan takım ilimizi grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Turnuva sonunda konuşan Takım Koçu Havva Cebir, turnuvaya iyi hazırlandıklarını, bunun sonucunu da aldıklarını belirtti. Bundan sonra ise grup müsabakalarında il dışında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. Takım Kaptanı Yaren Nur Yılmaz ise turnuvaya katılan bütün takımlara büyük saygı duyduklarını ancak motivasyon olarak hedefe kilitlendiklerini ve sonunda da hak ettikleri başarıyı elde ettiklerini ifade etti. Bununla birlikte grup müsabakalarında da oldukça iddialı olduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI