FUTBOL ŞENLİĞİNİN 6. ETABI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Arhavi İlçe Kaymakamlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü, gençlik ve spor ilçe müdürlüğü ile birlikte organize edilen ve Arhavi belediyesinin sponsorluğunu yaptığı 11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 6. etabı Ar

SPOR 6.05.2023 12:51:29 33 0
FUTBOL ŞENLİĞİNİN 6. ETABI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi İlçe Kaymakamlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü, gençlik ve spor ilçe müdürlüğü ile birlikte organize edilen ve Arhavi belediyesinin sponsorluğunu yaptığı 11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 6. etabı Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi.

11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 6. Etabı, 2013-2014 doğumlu ilkokul 3. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Herkes için futbol şenliğine, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, ilçe protokolü, kamu kurumlarının daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Şenliğin yapılmasında ve devam edilmesine katkıda bulunan Arhavi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür edildi. Akabinde şenliğe katılan öğrencilere katılım belgeleri İlçe Kaymakamı Burak Çimşir ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu tarafından takdim edildi. Şenlikte başlama vuruşu ile birlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocuklara spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Herkes İçin Futbol Şenliği, çocuklarımızın hiçbir baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını sağlamak ve kendi yeteneklerini sergilemelerinde yardımcı olmayı amaçlamaktadır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI