FUTBOL OKULU’NA KAYITLARI BAŞLADI

Artvinspor Kulübü, her yıl açtığı futbol okulunu bu yıl yeniden Trabzonspor çatısı altında açıyor.

SPOR 10.06.2022 12:05:33 75 0
FUTBOL OKULU’NA KAYITLARI BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvinspor Kulübü, her yıl açtığı futbol okulunu bu yıl yeniden Trabzonspor çatısı altında açıyor. Artvin spor Kulübü Başkanı ve Artvin Trabzonspor Futbol Okulu Kurucu Başkanı İrfan Yıldırım, kayıtların başladığını belirterek futbola meraklı 7-14 yaş çocukların okullarına kayıt için beklediklerini söyledi.

Artvinspor Kulübü Başkanı ve Artvin Trabzonspor Futbol Okulu Kurucu Başkanı İrfan Yıldırım, bu yıl okul kayıtlarının başlamasına ilişkin olarak açıklamalarda bulunarak kayıtların başladığını duyurdu. Trabzonspor Futbol Okulu’nun 7-14 yaş çocuk ve gençlere yönelik kayıtların başladığını belirterek kayıt yaptırmak isteyenlerin 0539 967 0808 no’lu telefon hattından detaylı bilgi alabileceklerini ifade etti. Yıldırım kayıt şartlarına ilişkin de yaptığı açıklamada, “ Futbol okulumuzun kayıt şartları 07-14 yaş grubu içindir. Futbol okulumuzun aylık ücreti 350 TL’dir. Futbol okulundaki öğrenciler Trabzonspor Okullarının belirlenen malzemelerini kullanmak zorundadırlar. Kıyafetler kulübümüz tarafından satılmaktadır. Trabzonspor Lisanslı olan malzemelerin (şort-tişört ve çorap) toplam fiyatı 120 TL’dir. Spor ayakkabısını sporcu kendisi alacaktır. Çalışmalarda öğrenciler kendi yaş gruplarına ayrılarak çalıştırılacaktır. Sporcularımız kulübün kendi aracıyla belirli noktalardan alınıp bırakılacaktır. Aidat ödemeleri her ayın 15 ila 20’si tarihleri arasında yapılacaktır. İdmanlarımız Yeni Mahalle Şehir Stadında yapılacaktır. Müracaatlar Artvinspor Kulübü Derneği’nin Çarşı Mahallesi, İnönü Caddesi, Eski Belediye Pasajı Kat: 2 No: 23 Artvin adresinden yapılabilir. Detaylı bilgiler için 0539 967 0808-0532 601 3527 no’lu telefondan iletişime geçilerek alınabilir. Amacımız çocukların toplumda sağlıklı bireyler olarak yetişmesi noktasında beden ve ruh sağlığı gelişimine katkı sağlamaktır. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Trabzonspor Futbol Okulunu Artvin’de açmaktan mutluluk duymaktayız” dedi.

Başkan İrfan Yıldırım; Amaçlarının çocukları sporla tanıştırmanın yanı sıra eğitim, kültürel ve sosyal faaliyetlerle gelişimlerine katkı sunmak olduğunu anlatan Yıldırım, 'Bu projemize destek veren değerli dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Sloganımız 'çocuklarınız çocuklarımız olacaktır', 'yarınlarınız yarınlarımız olacaktır' Geleceğin Türkiye’si için usanmadan, yorulmadan azimle çalışacağız' diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı