Fahri TATAN'dan hocasına mesaj!

Fahri TATAN yetişmesinde büyük emeği olan KADEM MORGÜL için açıklama yaptı!

SPOR 13.09.2013 10:08:08 29 1
Fahri TATAN





MİLLİ FUTBOLCU FAHRİ TATAN’DAN AÇIKLAMA

Pazarspor alt yapısında yetişerek Fenerbahçe ve birçok süper lig, PTT lig gibi, takımlarda Futbol oynayan Milli sporcumuz yöremizin yeteneği Fahri TATAN; yetişmesinde büyük emeği olan KADEM MORGÜL’ İÇİN yapmış olduğu açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.

Çok değerli hocam Kadem Morgül….

“Ben Pazar da hocam Kadem Morgül sayesinde bir Ardesen’li olarak okullarda arayıp bulduktan sonra Pazarspor’da yetiştim. Bu takımla hocam da başımızda olarak Türkiye ikincisi olduk. Ben yine bu takımdan transfer olarak senelerce Ümit mili takımın kaptanlığını ve Süper ligde sayısız maçlar oynadım. Hocam hakkında yapılan acımasız eleştirileri görünce vicdanen rahatsızlık duydum. Ardeşenspor’a transferi ile ilgili haberlerde yazılan mesajlara kayıtsız kalamazdım. Hocamızın adını anmaktan ismini bile yazamamaktan çekine kişi ve kişilere şunu hatırlatmak istiyorum. Ayağımızda krampon yokken cebinden harcayıp krampon alan, cebimize harçlık koyan, antrenmanda ıslanınca üstündeki yağmurluğunu veren, hocam sana selam olsun. Sen üzme tatlı canını PAZARSPOR'UN EFSANESİ SENSİN yeni takımında sana başarılar dilerim. 

Anahtar Kelimeler:
SAHİP
13.09.2013 22:18:35
pazarspor sayesi̇nde isi̇m yapip para kazananlar kendi̇lerini̇şohret yapanlar lütfen pazarspor a vefali olsunlar pazarspor kimseyı dışlamaz çünkü pazarspor çok büyük bir markadır.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI