Erzurum’da Gerçekleştirildi

RTEÜ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği ile Beden Eğitimi ve Spor bölümleri kayak dersi eğitimlerini ve final sınavı uygulamalarını bu yıl Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’nde gerçekleştirdi.

SPOR 5.02.2022 11:08:57 17 0
Erzurum’da Gerçekleştirildi

Konaklı Kayak Merkezi'nde yapılan Kampa 5 öğretim elemanı ve 41 öğrenci katıldı. Yaklaşık üç gün süren eğitimlerde temel kayak becerileri uygulamalı olarak öğrencilere aktarıldı. Kampa katılan tüm öğrenciler temel düzeyde kayak öğrenerek başarılı bir şekilde final sınavlarını tamamladı.

Basın Yayım Enformasyon Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.'Kayak kampı sırasında, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Utku Işık ve Doç. Dr. Recep Fatih Kayhan öncülüğünde kayak kampına katılan öğretim elemanları ve öğrenciler kayak kampına verdiği destek ve katkılarından dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e ve kampa ekipman desteği sağlayan Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Fazıl Kishalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı