ERTUĞRUL SECME İDDİALI KONUŞTU HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

“İlk dört hafta itibarıyla ortaya koyduğumuz oyundan memnunum, tatbiki eksiklerimiz olacak zamanla daha iyi olacağız. Yükselen bir grafiğimiz var

SPOR 24.11.2021 14:00:55 28 0
ERTUĞRUL SECME İDDİALI KONUŞTU  HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 3 Grup ekibi Arhavi spor sahasında konuk ettiği Ağrı Vefa sporu 3 -0 mağlup ederek iddiasını sürdürdü. Ağrı Vefa spor maçı hakkında açıklamalarda bulunan Arhavi spor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme “Alınan galibiyetler oyuncularımızı motive ederken taraftarlarımızı sevindirmeye devam ediyor.

Bu galibiyet takımı şimdiden şampiyonluk havasına soktu. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Arhavi olarak başarı için bir kez daha kenetlendik. Geçen yıl şansız bir şekilde 3 lig den düştük. Bu takıma güveniyorum Eksiklerimizi zamanla gidereceğiz ve daha iyi olmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Takıma birkaç oyuncu daha alarak noksanlarımızı tamamlayacağız. Hedefimiz şampiyonluk, yeniden 3 lige çıkmak istiyoruz. Önümüzde zorlu maçlar var, her geçen gün takım daha da göze hoş gelen futbol oynuyor. Şu an dördüncü haftada 8 puanla üçüncü sıradayız. Zamanla daha iyi olacağız” açıklamalarında bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı