DESTEK ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Artvin Hopaspor YK üyeleri İlçede bir dizi ziyarette bulundular.

SPOR 18.02.2021 12:32:32 30 0
DESTEK ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Yönetimi İlçede bir dizi destek ziyaretinde bulundu. İlk olarak Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamında ziyaret eden Hopaspor As Başkanı Kemal Makaroğlu, Başkan vekilleri Alişan Ender Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı ve Hpaspor Başkan yardımcısı Osman Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Acar, Enver Topaloğlu ve Özgen Akbıyık’tan oluşan Hopaspor heyeti kulüpte gerçekleştirilen yapılanma ve gelecek planları hakkında bilgiler verdiler.

Diyarbekirspor karşılaşması öncesinde gerçekleşen ziyarette A.Hopaspor’u ve Hopa’nın geleceği hakkında sohbetler edilirken, A.Hopaspor Yönetimi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’ye Teşekkür plaketi taktim etti.

Artvin Hopaspor yönetiminden ikinci ziyaret Ticaret ve Sanayi Odasına oldu.

Yeni yapılanmasıyla TFF 3. Ligin ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapan Artvin Hopaspor Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Uzunkaya ile bir araya geldi.

Başkan vekili ve As Başkan Kemal Makar ve Başkan vekili Alişan Ender Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Osman Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıfat Acar, Enver Topaloğlu ve Özgen Akbıyık’tan oluşan Hopaspor heyeti kulüpte gerçekleştirilen yapılanma ve gelecek planları hakkında bilgi paylaşımında bulunarak destek talebinde bulundular.

Başkan Akyürek Hopaspor ‘un başarılı sonuçlar almaya devam edeceğine inandığını belirterek Hopaspor yöneticilerine bu süreçte başarılar diledi. Akyürek “Daha önce olduğu gibi kulübümüze destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda A. Hopaspor yönetimi Başkan Akyürek’e desteklerinden dolayı bir Teşekkür plaketi verdiler.

Artvin Hopaspor Yönetimi daha sonra Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Küçükali’yi, ardından S.S. 08 Nol’u Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Celil Yıldırım’ı ve ardından ATM Lojistik sahibi Hakan Makar’ı ziyaret ederek ayrı ayrı Kulübe verdikleri desteklerden dolayı Teşekkür plaketi verdiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI