Destek arayışına girdiler

Destek arayışına girdiler

SPOR 4.07.2022 10:00:44 61 0
Destek arayışına girdiler

PAZAR-TFF 2.lig Kırmızı grupta 2022-23 sezonunda zorlu takımlarla mücadele etmek için hazırlıklarına ilk olarak yöreli teknik adam Mustafa Kalafat ile anlaşan Pazarspor maddi destek arayışlarına devam ediyor.

Gençlik Spor Bakanlığı, Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Rizespor’un ortaklaşa düzenlediği

“Ufak Uşaklar Hayden Sahaya” futbol turnuvası ödül töreni için Rize’de bulunan eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile Pazarspor başkanı Mustafa Taşkın yönetim kurulu üyeleri Aykan Atabey ve Hakan Biberoğlu, Ankara’ya yolcu ederken, Rize-Artvin Havalimanı VİP salonundan bir süre görüşerek Pazarspor’a destek talebinde bulundular.

Başkan Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri Osman Aşkın Bak’a ilçeye kazandırdığı tesisler ve Pazarspor’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Yapıla açıklamada şu ifadeler yer aldı.

BUGÜNE KADAR VERİLEN DESTEĞİN DEVAMINI TALEP ETTİLER

Sayın Osman Aşkın Bak’a kulübümüze bugüne kadar vermiş olduğu destek, ilçemize kazandırdığı tesisler ve yapmış olduğu yatırımlara teşekkür edilerek; Aynı desteğin bu gün de devam etmesini beklediğimiz ifade edildi.

Kulübümüzün genel kurul üyesi olan sayın Osman Aşkın Bak’tan, Yeni sezon için “sponsor” destek, sezon hazırlıkları için kamp yeri temini, maddi yönden güçlü bir Pazarspor için proje ve beklentilerimiz anlatıldı”.

RİZE’NİN 2.LİG’DE TEK TAKIMI VE SİVİL İNSİYATİFİYİZ

“Rize Artvin hava alanının hizmete girmesi Pazarspor ve ilçemiz Pazar’ı daha bilinir ve önemli bir duruma getirdiği görülmektedir. Pazar’ın en önemli markası Pazarspor güçlü ekonomik yapıya kavuşturulması bölgenin 2. Lig’de olan tek takımı olarak sosyal ve ekonomik hayata sunduğu katkıyı görmemiz gerekmektedir. Pazarspor spor kulübü olmanın yanında güçlü bir sivil inisiyatiftir”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI