CİZRESPOR’DAN HOPA TSO’YA ZİYARET

TFF. 3. Ligde mücadele eden ve Arhavispor futbol takımıyla oynadıkları maç için Hopa’ya gelerek konaklayan Cizrespor karşılaşma öncesi Hopa TSO’yu ziyaret ederek yöneticilerle bir araya geldi.

SPOR 12.02.2021 09:39:39 24 0
CİZRESPOR’DAN HOPA TSO’YA ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-TFF. 3. Ligde mücadele eden ve Arhavispor futbol takımıyla oynadıkları maç için Hopa’ya gelerek konaklayan Cizrespor karşılaşma öncesi Hopa TSO’yu ziyaret ederek yöneticilerle bir araya geldi.

2018 yılında Hopa TSO ile Cizre TSO arasında Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında kardeş oda protokolü imzalanarak ilçeler arasındaki dostluğun temelleri atılmıştı. Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sefinç’in de kardeşi olan Kulüp Başkanı Maruf Sevinç, kulüp müdürü Cengiz Şerement, tesis müdürü Ali Aşuk, teknik direktör Ender Traş, kaleci antrenörü İbrahim Aktay ve bazı takım oyuncularından oluşan heyet Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Başkan Yardımcıları Okan Poyraz, Şükrü Aydemir ve Meclis Üyesi Tolga Çakır tarafından misafir edilerek yöresel lezzetlerde Coğrafi işaret tescilli Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili ekmeği ikram edildi.

Takımın durumu ve alt liglerde yaşanan tesis ve maddi imkân sorunları hakkında gerçekleştirilen sohbetin ardından Oda adına başkan Akyürek kendilerini Hopa’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek başarı dileklerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI