ÇAYKURSPOR’LU GÜREŞÇİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2’CİSİ OLDU

Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş Şampiyonası, Ankara Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen “Türkiye Üniversiteler Ün

SPOR 9.03.2022 14:01:27 191 0
ÇAYKURSPOR’LU GÜREŞÇİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER YARIŞMASINDA TÜRKİYE 2’CİSİ OLDU

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Ankara Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda gerçekleştirilen “Ünilig Güreş Şampiyonası’na Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Latif Aydos, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Metin Uygur, öğrenciler ve misafirler katıldılar.

Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi, Çaykurspor Kulübü güreşçisi Nuri Koyuncu’nun, B klasmanı müsabakalarında 67 kilo stilinde Türkiye ikincisi olması, hem okuduğu Üniversitede, hem de Rize ve Çaykurspor kulübünde sevinçle karşılandı.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu yarışma öncesi yaptığı konuşmada, aynı zamanda öğrencisi de olduğu Gazi Üniversitesinin ayrıcalığından bahsederek, “Türkiye Güreş Şampiyonasının Üniversitemize ve güreş ailesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı