ÇAYKURSPORLU GENÇ GÜREŞCİLER ANTALYA’DAN ŞAMPİYON OLARAK DÖNDÜLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından, 09-11 Nisan 2021 tarihleri arasında, Antalya Kemer Belediye Spor Salonunda gerçekleşen, 2021 Gençler Greko-Romen Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları Milli Takım Kamp Kadrosu

SPOR 13.04.2021 17:38:44 36 0
ÇAYKURSPORLU GENÇ GÜREŞCİLER ANTALYA’DAN ŞAMPİYON OLARAK DÖNDÜLER

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Türkiye Güreş Federasyonu, Greko-Romen Güreş Gençler Milli takım seçmeleri adı altında, Antalya Kemer’de gerçekleşen Türkiye Şampiyonasın ’da, Çaykurspor güreşçilerinden 60 kiloda Bekir ATEŞ ve 67 kiloda Nihat KARA Türkiye üçüncülüğü başarısı elde ettiler. Çaykurspor’lu bir başka genç güreşçi 55 kiloda Mücahit TİRYAKI ise, Şampiyonanın beşincisi oldu. Çaykurspor Gençler Güreş takımı müsabakalarının sonunda takım halinde şampiyonanın birinciliğini elde eden en başarılı takım oldular.

Türkiye Güreş Federasyonu ve Çaykurspor Kulübü As Başkanı Mahir BİBEROĞLU, “Genç güreşçilerimiz, ata sporumuz bu müsabakalarda ortaya koymuş oldukları başarılı güreşleriyle, elde etmiş oldukları birincilik, üçüncülük şampiyonluklarıyla, ülkemize, Rize’mize, Çaykur’a ve kulübümüze gurur yaşatmışlardır. Bu başarıda kulübümüze her daim vermiş oldukları desteklerden dolayı, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı sn. Yusuf Ziya ALİM’e ve yine görev geldiği günden bugüne değin, Güreş sporuna sağlamış olduğu destekten dolayı, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü sn. Gürhan YILDIZ’a, şahsım, Antrenörlerimiz ve sporcularımız olarak şükranlarımızı sunuyoruz. ”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı