ÇAYKURSPOR GÜREŞTEN 4 TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ÇAYKURSPOR GÜREŞTEN 4 TÜRKİYE ŞAMPİYONU

SPOR 27.12.2019 07:48:33 28 0
ÇAYKURSPOR GÜREŞTEN 4 TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından, Ankara Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen 2019-2020 Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası sona erdi.

Grekoromen Güreş Büyükler Süper Liginin güçlü takımlarından olan, ÇAYKUR spor Güreş Kulübünden 67 kiloda Yavuz ALBAŞ Türkiye ikincisi oldu. Çaykurspor güreşçilerinden 67 kiloda Mustafa ŞAHİN, 82 kiloda Batuhan KOYUNCU ve 87 kiloda Muhittin SARIÇİÇEK, Türkiye üçüncüsü oldular.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yarışmada, güreşe Çaykurspor’da başlayan ve bu yıl İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Güreş takımına giden, eski ÇAYKUR sporlu güreşçi Salih AYDIN 82 kiloda Türkiye Şampiyonu birincisi olmayı başardı. Türkiye Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonasında 175 puan toplayan İstanbul B. Şehir Belediyesi takım halinde Şampiyon olurken, Ankara Askispor 173 puanla şampiyonanın ikinci, Kayseri Şeker 85 puanla şampiyonanın üçüncü oldu. Rize Çaykurspor takımı 82 puanla şampiyonanın dördüncü takımı olma başarısını elde etti.

Çaykurspor Güreş Kulübü yönetici ve antrenörleri yapmış oldukları açıklamada, Türkiye’nin onlarca ilinden yüzlerce milli sporcunun katıldığı, Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında sıkletlerinde 4 Türkiye Şampiyonluğunu Rize’ye ve ÇAYKUR’a kazandırmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek, Şampiyonaya hazırlık boyunca takımlarına sağlamış olduğu her türlü destekten dolayı, Çaykur Genel Müdür Vekili ve Kulüp Başkanı Sn. Yusuf Ziya ALİM’e ve de Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Sn. Musa AYDIN’a teşekkürlerini ilettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı