ÇAYELİ SPOR KALDIĞI YERDEN DEVAM DEDİ

Şenol Birol futbol sahasında oynanan BAL a terfi maçında Çayeli spor tekrar yoluna devam etti.

SPOR 23.04.2023 09:24:18 109 0
ÇAYELİ SPOR KALDIĞI YERDEN DEVAM DEDİ
HABER: NECATİ DİLİ

Oynanan müsabaka sonunda Galip gelen takım gelecek sezon Bölgesel Amatör liginde oynamaya hak kazanacaktı.Bir tarafta BAL da mücadele eden Çayelispor takım bir taraftan ise Süper Amatör Futbolda Final çıkan Güneysu spor vardı.

Tribünlerde ve saha dışında müsabakayı yaklaşım 800 kişi takip etti. Son haftalarda Şenol Birol futbol sahası tıklım tıklım doluyor.Amatör Spoar'a Rize de ilgi artıyor.

Çayeli spor müsabakanın 11. Dakikasında Cemal Doğru ile 1-0 öne geçti. İlk yarısı Çayeli sporun 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. İkinci yarıda takımlar başka gol bulup skoru değiştiremediler. Altı dakika uzatmalardan sonrada gol olmadı. Çayeli spor bu galibiyetten sonra tekrar Bal vizesi olarak kaldığı yerden devam edecek.

Son on yılda bu yana Alttan gelen takımla Bal dan gelen takımların karşılaşmalarında hep Bal dan gelen takımlar yine yollarına devam ettiler Sadece Önder Demirin o yıllarda çalıştırdığı Salahra spor amatörde lider olduğu sene Bal dan gelen Kendirli sporu yenerek Bal kigine terfi etmişti. Bu müsabakada Derepazarı stadında oynamıştı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI