Çayeli 10 Kişi ile Deplasmandan 3 puanla dönüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup 6. Hafta maçında Çayelispor, deplasmanda Bayburt Belediyespor takımıyla karşı karşıya geldi.

SPOR 6.12.2021 10:34:03 53 0
Çayeli 10 Kişi ile Deplasmandan 3 puanla dönüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup 6. Hafta maçında Çayelispor, deplasmanda Bayburt Belediyespor takımıyla karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısında 8'inci dakikada Melih Rahman Nişancı'nın golü ile 1-0 öne geçen Çayelispor devreye üstün girdi.

İkinci yarının hemen başında 46'ncı dakikada Erkan Bozkurt'un golü ile Yeşil-Beyazlı ekip farkı 2'ye yükseltti. 63'üncü dakikada ev sahibi ekip attığı golle skoru 2-1 yaptı. Uzatma dakikalarında Habip Kuru'nun gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kalan Çayelispor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Grupta 1461 Trabzon'un ligden çekilmesi nedeniyle geçen haftayı BAY geçen ve hükmen galibiyetle hanesine 3 puan yazdıran Çayeli ekibi, bu maç dışında ikinci galibiyetini elde etti ve namağlup puanını 12'ye yükseltti. Bayburt Belediyespor ise 7 puanda kaldı.

Çayelispor, 12 Aralık Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı 7. Hafta maçında sahasında Erzincan Ulalarspor'u konuk edecek.

Çayelispor Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı maç sonrası yaptığı açıklama da ' Bugün zor olacağını düşündüğümüz bir maçtan 3 puanla ayrıldık. Rize şartlarına göre soğuk bir havada kazanan takımımızı kutluyorum. Bundan sonra artık her maçımızı tek tek final olarak düşünüyoruz ve o şekilde hazırlanıyoruz. 3 haftadır taraftarımızdan uzağız biz onları, onlarda bizi çok özledi. Üst üste 2 hafta iç sahada Erzincan takımları ile oynayacağız. Çayeli halkı, esnafı, belediyesi, taraftar grubu, yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları olmak üzere hep birlik olmuş ve kenetlenmiş durumdayız. Sezon başı da belirttiğimiz gibi bu yıl için kimseye şampiyonluk sözü vermedik ama Çayelispor markasının olduğu her yerde hedef vardır ve bu hedef için sonuna kadar savaşacağız' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI