Başbakan'dan Rizespor'a büyük jest!

Sponsor listesini İş adamı Ekrem Cengiz yazdı!

SPOR 29.08.2013 21:32:32 21 0
Başbakan


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rizespor'a yaptığı ziyarette Metin Kalkavan'a farklı bir yönetim anlayışı gösterdiği için teşekkür ederken sponsorlardan önemli para desteği sağlandı.

TOPLANTININ AYRINTILARI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çaykur Rizespor'u ziyaretinde yapılan toplantılarda Yeşil-Mavili kulübün geleceği için önemli kararlar alındı.

Başbakan Erdoğan 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri dönen Ç.Rizespor’un Mehmet Cengiz tesislerini ziyaret edip 1. Lig şampiyonluk kupası ile yapılan törenin ardından önce teknik kadro ve futbolcularla ardında yönetim ve ünlü işadamları ile yaptığı toplantıların ayrıntıları ortaya çıktı.

ÖNCE FUTBOLCULARLA GÖRÜŞTÜ
Erdoğan tesislerin önünde yapılan kupa töreninden sonra önce Rıza Çalımbay ve futbolcularla yaklaşık 20 dakika süren bir görüşme yaptı.

Yeşil-Mavili futbolcuların oldukça heyecanlı oldukları toplantıda Başbakan, Kaptan Cernat ve Orhan ile sohbet edip 5 yıl aradan sonra 1. Lig'e çıkmalarından dolayı takım adına kutladı.

Erdoğan Iraklı Ali Adnan ile Arapça konuştuktan sonra son transfer olan Nijeryalı Godfrey ile şakalaştı ve başarılı sezon geçirmelerini diledi.

EKONOMİK DESTEK SAĞLANDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, futbolcularla yaptığı bu görüşmeden sonra idari binaya geçerek, ünlü işadamları ile başkan Metin Kalkavan ve yöneticilerle yaklaşık 2 saat süren toplantı yaptı.

Başbakan Erdoğan, Ç.Rizespor hakkında başkan Kalkavan'dan rapor aldıktan sonra Başkan Metin Kalkavan’a olağandan farklı yönetim anlayışıyla Çaykur Rizespor'u her türlü olumsuzluğun dışında tuttuğu için teşekkür etti.

LİSTEYİ CENGİZ YAZDI
Toplantıda daha sonra Çaykur Rizespor'un ekonomik durumu masaya yatırılarak görüşüldü. Başkan Metin Kalkavan 5 yılını dolduran Rizespor A.Ş.'nin yaptığı çalışmalarla birlikte kulübün acil ödenmesi gereken borçları ve ekonomik konularda bilgi vermesinin ardından onursal başkan Mehmet Cengiz'in yazdığı listede yer alan isimlerden sponsor olarak para desteği sağlandı. Başbakan Erdoğan toplantıda Mustafa Denizli'ye de teşekkür etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı